Annons

Annons

FEM16_v49_upplev-fem_700x400

Det är ännu en gång dags för en helkväll i Feminas tecken – denna gång i Helsingborg och Göteborg! Mingla, shoppa och möt några av landets mest intressanta föreläsare.

Kvällen kommer att handla om mode och inredning, två av Feminas favoritämnen. Dessutom serverar vi vin och något gott att äta – samt ger dig en möjlighet att handla utvalda produkter i vår shop.

Och självklart går du hem med en välfylld goodiebag!

BILJETT-3

HELSINGBORG
När: 23 mars 2017.
Var: Helsingborgs Stadsteater, Karl Johans gata 1.
Tid: Dörrarna öppnas 17.30. Då serveras mingelmat och dryck. Programmet börjar 18.30. I pausen ingår kaffe och något sött! 
Pris: 395 kr om du är prenumerant, 495 kr om du inte är prenumerant.
KÖP DIN BILJETT TILL HELSINGBORGS EVENT I FEMINAS SHOP HÄR!

GÖTEBORG
När: 30 mars 2017. 
Var: 
Kajskjul 8, Packhusplatsen 11. 
Tid:
Dörrarna öppnas 17.30. Då serveras mingelmat och dryck. Programmet börjar 18.30. I pausen ingår kaffe och något sött! 
Pris:
395 kr om du är prenumerant, 495 kr om du inte är prenumerant.
KÖP DIN BILJETT TILL GÖTEBORG I FEMINAS SHOP HÄR! 

Biljetten köper du i Feminas shop!
KÖP DIN BILJETT GENOM ATT KLICKA HÄR

Efter programmet är du välkommen att mingla med redaktionen och andra Femina-läsare. Dessutom kan du handla utvalda produkter och möta våra sponsorer både i pausen och efteråt.

BILD-1

ERNST-EVENT
Ernst Kirschsteiger
Inredaren, programledaren och författaren Ernst Kirschsteiger har med sina olika projekt och underfundiga funderingar blivit en av våra mest folkkära profiler. Under kvällen kommer Ernst att pratar om inredning i stort och smått: Hur svårt kan det vara? Och finns det rätt och fel?

bea-s
Bea Szenfeld
Bea Szenfelds historia om skapandet bakom sina fantastiska papperskreationer gjorde succé under Feminas senaste event. Hör Bea själv berätta sin historia. Modedesignern, som gjort scenkläder åt artister som Loreen och Ola Salo, kommer att avslöja hur hon vågade gå sin egen väg och vilka motgångar hon mött för att nå dit hon är, hur hon ser på mode, trender och entreprenörskap.

sarah
Sarah Thörnqvist
Feminas modechef tipsar om vårens bästa och mest bärvara trender. Hon visar även hur man skapar en stilfull garderob som fungerar i alla sammanhang. Se fram emot smarta köpråd och massor av bra stylingknep!

ulrika
Ulrika Norberg
Feminas chefredaktör är kvällens konferencier.

KÖP BILJETT TILL EVENTET HÄR!

Stolta sponsorer av UpplevFemina:

sponsorer-upplevfemina-700x400SENASTE NYTT