Annons

Annons

Alla artiklar på Femina.se är redaktionella – om en artikel är sponsrad av ett företag så framgår det tydligt med en märkning.

I vissa av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till olika återförsäljare. Alla produkter i sådana artiklar är valda av Femina utan att någon extern part påverkat urvalet. Vi ser det som en bra service att länka er läsare vidare direkt till webbshopar och återförsäljare så att du som vill läsa mer eller köpa en produkt vi tipsar om kan klicka sig dit via en direktlänk från oss. I vissa fall finns inte produkten i en webbshop, då kommer länk att fattas. I en artikel med affiliatelänkar kan det också förekomma helt ”vanlig” länkar till en webbshop – allt för att ge er läsare så bra service som möjligt.

Vi vill också vara tydliga och transparenta mot dig som besöker oss: I de fall som affiliatelänkar används kan det innebära en potentiell mindre intäkt för Femina som möjliggör att vi kan fortsätta producera den här typen av artiklar. Men, igen, alla val är gjorda av en redaktör som fritt ur sin egen åsikt, smak och tycke har valt ut de olika tipsen.

Har du några frågor kan du alltid mejla oss på femina@aller.se

Happy shopping – och fortsatt härlig läsning!SENASTE NYTT