ANNONSSAMARBETE MED OPEL

Därför älskar vi att ta bilen på små utflykter – 7 bra anledningar!

Brunch, picknick, slottsparker och vackra handelsträdgårdar – bilen är de spontana sommardagarnas bästa vän. Här kommer 7 sköna anledningar att ge sig ut på vägarna i sommar.

1. Upptäck smultronställen

Få saker ger en sådan frihetskänsla som att sätta sig bakom ratten på väg mot nya utflykter och upplevelser. Vem vet vad som döljer sig bakom nästa hörn? Kanske en mysig handelsträdgård, ett charmigt café eller en fynd-vänlig loppis. Ta med din bästa resekompanjon och upptäck små guldkorn du inte visste fanns.

I Opels nya modell Crossland X kan du ta hjälp av det smarta navigationssystemet med röststyrning och färgpekskärm.

2. Utrymme för livet

Det mesta blir enklare med bil – som att handla blommor, örter och växter till dina krukor. Kanske är det dags att förbereda trädgården eller balkongen inför sensommaren? Med bil kan du leva flexibelt och bekvämt.

Crossland X har en volym på hela 520 liter och baksätet är skjutbart 15 cm, vilket gör att du kan öka ben- eller bagageutrymmet efter behov.

3. Socialt

Att ta en sväng med bilen är ett ypperligt tillfälle för kvalitetstid och samtal – samtidigt som ni ges möjligheten att upptäcka nya saker tillsammans längs vägen.

Sitt bekvämt i de sköna ergonomiska AGR-stolarna fram, luta baksätets ryggstöd bakåt och njut av drycken från det kylda handskfacket som är standard i Crossland X.

4. Musiken

Alla som älskar att åka bil vet att musiken sällan låter så bra som rullandes fram över en motorväg.
Skapa en spellista på Spotify för sommaren 2017,  eller varför inte lyssna på en ljudbok eller en spännande podcast? I bilen får du tid att lyssna i lugn och ro.

I nya Crossland X kan du spegla din telefon via Apple Car play och lyssna på din favoritspellista i bilen och ladda din telefon trådlöst.

5. Spontaniteten

Bilen som färdmedel ger utmärkta möjligheter till att ta en spontan avstickare eller oplanerat stopp! Stanna till vid en strand för ett dopp i det blå eller en picknick om vädret tillåter, eller varför ta en bit mat eller en glas på ett café du inte provat tidigare?

I Crossland X kan du nyttja Opel OnStar – en medhjälpare på vägen som du kan nå dygnet runt. OnStar kan bland annat hjälpa dig i en nödsituation, med assistans, men även med hotellbokning och hjälp med att hitta bilen om du glömt var du har parkerat.

6. Naturupplevelsen

Vindlande landsvägar, pittoreska småstäder och böljande fält – njut av vad naturen har att erbjuda och stanna till på härliga platser.

Några av våra favoriter runt om i Sommar-Sverige:

  • Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm.
  • Äppelodlingarna i Kivik.
  • Den magnifika utsikten vid Höga Kusten.

Till Crossland X finns ett panoramasoltak för den som vill ha mycket ljus inne i bilen och dessutom kunna se naturen. De innovativa LED-strålkastarna lyser upp vägen ordentligt så att eventuella hinder upptäcks i tid.

7. Resan är halva målet

Sist men inte minst – med en bra bil, en rolig rutt och en god vän blir resan minst lika rolig som målet!

Psst! Vardagen blir både säkrare och roligare med rätt typ av bil. Unna dig att känna dig både trygg och bekväm i sommar.

Nykomlingen Opel Crossland X erbjuder viktiga innovationer som gör körningen säkrare, bekvämare och enklare. 180-graders backkamera, kollisionsvarnare med fotgängardetektering och automatisk nödbroms, dåsighetsvarnare, automatisk avläsning av hastighetsskyltar och döda-vinkel-varnare är bara några exempel.

Kör försiktigt och njut av sommaren!


Senaste modenyheterna från Femina:

Laddar