Annonssamarbete med Imedeen

Bromsa hudens åldrande med viktiga näringsämnen – 3 goda vanor

Boosta din hy – komplettera ett hälsosamt liv med att äta hudvårdstabletten Time Perfection. Nu kan du även vinna en årsförbrukning!

 

Det är ingen hemlighet att vissa näringsämnen som till exempel vitamin C och mineraler som zink gör underverk för din hälsa. Men visste du att de även gör stor skillnad för din hy? Fria radikaler som angriper cellerna sägs vara den största boven bakom ett förtida åldrande. Som tur är kan vissa näringsämnen hjälpa oss att oskadliggöra radikalerna och på så vis säkra en vackrare hud!

Vitamin C bidrar till kollagenbildningen som har betydelse för hudens normala funktion, och zink skyddar cellerna från oxidativ stress. Allt det här nyttiga kan vi få i oss genom att äta hälsosamt och varierat med mycket frukt, bär och grönsaker.

Men nu finns ytterligare ett sätt att försäkra dig om att du får i dig de här fantastiska ämnena. Hudvårdstabletten Time Perfection innehåller bland annat Marine Complex™ samt LycoPhence GS Forte®, vitamin C och zink som tillsammans förbättrar hudens kvalitet och fuktbalans.

Ta två tabletter om dagen som en god rutin och håll utkik i spegeln efter en ny lyster!

Här är 3 goda rutiner som också ger din hy mer glow:

1. Drick mycket vatten

Gärna 1,5 till 2 liter vatten om dagen. Vattnet rensar kroppen på avfallsämnen och gör så att huden får fukt inifrån.

2. Motionera mera

Njut av våren med en joggingtur eller rask promenad. Blodcirkulationen ger lyster åt hyn.

3. Sov gott

Det är på natten det händer – hudens celler förnyar sig. Därför bör du sova 7-9 timmar varje natt.

Om Imedeen

IMEDEEN® Time Perfection är en prisbelönt hudvårdstablett som bekämpar hudens åldrande inifrån. Produktens målgrupp är kvinnor över 40 år och innehåller bland annat Marine Complex™ samt lycopen, vitamin C och zink som tillsammans förbättrar hudens kvalitet och fuktbalans. Vi rekommenderar att ta IMEDEEN Time Perfection i minst 12 veckor. Tabletterna kan köpas i hälsokostbutiker och kostar 599 kr per förpackning.

Tävla nedan om tre förpackningar Imedeen Time Perfection!

Vinnaren dras under v 18 av Aller media och meddelas via mejl. Skicka in ditt svar senast fredagen 5 maj.

Tävla om tre paket Imedeen!

  • Motivera varför just du ska vinna!
    Tävlingsjury är Feminas redaktion. Observera att eventuell skatt på vinster i Feminas tävlingar betalas av vinnarna själva.

MER FRÅN FEMINA:Senaste modenyheterna från Femina:Laddar