Annonssamarbete med Wallmans

Upplev feststämningen på Wallmans – se videoklippet som ger oss gåshud!

Riktigt bra mat kombinerat med högklassig underhållning – det har varit Wallmans signum i över 25 år. Nu tar de konceptet vidare till nästa nivå och bjuder på något alldeles extra. Missa inte chansen att vinna ett lyxigt dygn i Stockholm med show, middag + övernattning på Hotel Kung Carl!

Funderar du på att boka in något roligt i vår tillsammans med vänner eller jobbarkompisar? Kanske fira eller överraska någon? Då har vi ett tips för en garanterat bra kväll!

Nu drar Wallmans fram grillarna och serverar endast de finaste råvarorna så att du kan smaka på läckra rätter , tillsammans med en showupplevelse i världsklass. I anrika lokalerna på Teatergatan 3 kan du tjuvstarta sommaren och njuta av grillsäsongen redan från 6 april! Köket är känt för sin varierande meny med inspiration från hela världen och fokus på kvalitet och lyx.

– Maten är lika viktig för oss som showen. Ofta har människor förutfattade meningar om maten på just showrestauranger, det vill vi ändra på. Variationen är viktig, ibland är det share dining, ibland står vi och trancherar i restaurangen och ibland är det mera finlir. Vi kan byta meny när vi vill och på så sätt följa säsonger och trender, säger köksmästare Roberth Karlsson. 

Har du någon egen favorit på menyn i vår?

– Då säger jag nog vår asiatiska råbiff. Råbiff rullad i wasabisesam, sojamarinerad shiitake, miso- och chilimajonnäs och picklad ingefära.

Annette Ståhl är platschef på Wallmans och är väldigt stolt över alla som bidrar till feststämningen.

– Vi lägger stor tyngd på att man som gäst ska känna sig välkommen och att vi väntat på just dig. Här ska man i en modern ”pågående” miljö få uppleva både det förväntade men framförallt överraskas av det oväntade.

Hur har Wallmans utvecklats de senaste åren?

– Vi arbetar utifrån vad Wallmans var från starten och att hela tiden skruva och hitta nya spännande inslag både vad gäller mat och dryck samt underhållning. Våra gästers intresse och kunskap om mat inspirerar oss att ständigt förändra men aldrig tappa fokus på lagad mat från grunden och ett starkt miljötänk.

– Att varje år ta våra shower ett steg till är en utmaning som våra producenter har lyckats med. Vi kan i dag presentera en proffsig, sexig och vuxen dinnershow som berör våra gäster på alla plan.

Som de flesta vet arbetar serveringspersonalen även som artister. Samtliga är utbildade och erfarna musiker och nivån på produktionen är hög. Lyssna till exempel när artisterna gör sin version av Adeles hitlåt Hello. Så här kan en vanlig sångövning låta med Wallmans ensemble! Njut!

Artisten Anniela Andersson har jobbat på både musikal- och klubbscenerna i Stockholm. År 2011 deltog hon i Melodifestivalen med låten Elektrisk. Nu gör hon sitt andra år på Wallmans.

Anniela Andersson har flera solonummer i vårens show.

– Att jobba på Wallmans är ett utmanande och väldigt brett arbete. Kollegorna är lite av samma skrot och korn så vi har väldigt roligt. Varje år blir man som en familj eftersom att vi jobbar så intensivt och nära ihop, säger Anniela Andersson.

Upplägget på showerna varierar lite från vecka till vecka. Ensemblen försöker att testa nya saker på scen eller i servisen för att hela tiden utvecklas.

– Showen är en riktig smällkaramell! Vi börjar i musikalens värld för att sedan ta oss vidare genom ett inspirationsnummer där vi får hylla artister som inspirerat oss, bland annat Amy Winehouse, Prince och Ella Fitzgerald. Sedan bjuds det girlpower, rivig rock, cirkuskonster, partynummer med mera, säger Anniela.

Amanda Eriksson har förutom Wallmans hunnit med att göra tre säsonger med Sunwing på Gran Canaria, i Turkiet och i Thailand.

Norske Jørgen Olsson är en riktig musikalveteran och har medverkat i musikalerna Les Miserables, Saturday Night Fever, Sound of Music, Last 5 Years, Evita och Billy.

Blev du inspirerad och nyfiken att veta mer? Läs mer om Wallmans grillkvällar med show här!

Vinn ett härligt vårpaket med dinnershow + överraskningsmiddag på Wallmans samt lyxig hotellnatt på Hotel Kung Carl i centrala Stockholm. Gäller endast bokning den 16 juni!

Fyll i och skicka in ditt tävlingsbidrag senast 2 maj. Vinnaren dras under vecka 18 och meddelas direkt via telefon. Ta chansen att vinna en underbar kväll och natt i Stockholm!

Läs mer om Hotel Kung Carl här.

Fyll i formuläret nedan!

  • Motivera varför just du ska vinna!
    Tävlingsjury är Feminas redaktion. Observera att eventuell skatt på vinster i Feminas tävlingar betalas av vinnarna själva.

MER FRÅN FEMINA:Senaste modenyheterna från Femina:Laddar