Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kallades för "världens vackraste flicka" – så ser hon ut i dag

19 jan, 2024 
AvFelicia Güven
FotografInstagram
Anastasiya Knyazeva kallades för världens vackraste flicka
Den ryska barnmodellen Anastasiya Knyazeva har kallats för världens vackraste flicka. På grund av hennes blåa ögon, kastanjebruna hår och sin naturliga charm blev hon redan som sexåring omskriven i hela världen. Nu har Anastasiya blivit 12 år gammal. Här är hon i dag!
Annons
Så ser barnen i klassiska julfilmerna ut i dagBrand logo
Så ser barnen i klassiska julfilmerna ut i dag

Som sexåring skrevs det en hel del om den ryska barnmodellen Anastasiya Knyazeva för hennes fängslande charm. I media och på sociala medier fick hon den anmärkningsvärda titeln "världens vackraste flicka".

Med hennes blåa ögon och kastanjebruna hår började Anastasiya jobba som modell redan vid fyra års åldern för stora klädmärken. Redan då fick hon en stor följarskara. Under samma period blev de amerikanska enäggstvillingarna, Leah Rose Clements och Ava Marie Clements, kända som världens vackraste tvillingar och jobbar i dag som modeller.

Tv-presentatör och modell

Enligt Bright Side var Anastasiya endast fyra år gammal när mamma Anna skapade ett Instagram-konto för att dela med av Anastasiyas naturliga charm och talanger. Där blev hon uppmärksammad och har i dag 1,1 miljoner följare på sitt konto. Det som gjorde att hon stack ut var hennes naturliga förmåga att vara genuin i kameran, och att Anastasiya var väldigt bekväm och avslappnad i strålkastaren. Det lockade många modellagenturer som blev förtjusta i hennes utstrålning, något som ledde till att hon fick flera samarbeten. Anastasiya har bland annat varit tv-presentatör för ryska barnprogrammet CTC-kids och gör även reklam för barnkläder.

Så ser Anastasiya Knyazeva ut i dag

Något som har hållit i sig under dessa år är modellandet. Anastasiya Knyazeva är 12 år i dag och jobbar som modell för bland annat klädmärket Bebakids. Instagram-kontot drivs fortfarande av mamma Anna och i dag har kontot över 2000 inlägg på Anastasiya där hon, precis som andra ungdomar, dansar de virala TikTok-danserna.

En viktig del av Anastasiya Knyazeva kändisliv är att balansera det med sitt vardagliga liv. Att fokusera på sin utbildning och vara med kompisar är en viktig del av vardagen då föräldrarna vill att hon ska ha kvar fötterna på jorden, se dess värde och vara snäll mot alla. Familjen har ingen koppling till modevärlden, men de hjälper Anastasiya på bästa sätt att uppfylla hennes drömmar.

Annons