Sponsrat av SPECSAVERS

Inspireras av Kylie Minogue i vår – 4 snygga stiltips!

Låt världsstjärnan Kylie Minogue inspirera din stil inför vårens alla tillfällen. Se även de snygga bågarna i hennes nya designsamarbete med Specsavers.

Artisten och stilikonen Kylie Minogue lanserar nu ett stilsäkert designsamarbete med Specsavers som lanseras i mars. De har tagit fram en unik glasögonkollektion bestående av 18 snygga glasögon och fyra solglasögon som även går att få med styrka.

Bilderna från kollektionen är perfekt stil-inspiration för vårens alla tillfällen.

4 stiltips

1. Helgfin på cocktailparty

Kylie Minogue

Kyle bär bågarna Kylie 9, 1595 kr.

Vi såg fantastiska solgula klänningar på flera av årets modegalor som Golden Globe, Oscarsgalan och Ellegalan. Gult är tveklöst en trendfärg för våren 2017 – håll utkik efter färgen i butikerna i vår!

2. Trendigt proffsig på jobbet

Kylie Minogue

Klassiska blå jeans passar perfekt med nätta pumps, en ljus sidentopp och en skarp mörk kavaj för en stilren, snygg businesslook.

3. Glamorös på sommarfesten

Volanger är en av vårens stora trender, och de passar perfekt på en färgstark sommarklänning. Matcha med snygga solglasögon och sandaletter.

4. Stilsäker i svart

Kylie-blackdress-artikel

Kylie bär bågarna Kylie 5, 1595 kr.

Den lilla svarta klänningen är en garderobs-klassiker som fungerar i alla lägen. Svart kan kännas som en trist färg på sommaren men svart framhäver faktiskt din solkyssta hud på ett snyggt sätt! Toppa looken med ett par kattformade glasögon för pricken över i:et.

Designsamarbete

Kollektionen som Specsavers tagit fram med Kylie Minogue är glamorös och feminin med detaljer som glittriga skalmar, skinnimitationer och roséguld.
Flera av bågarna är gjorda i petite storlek för att passa mindre ansikten. Kylie efterfrågade just fler mindre bågar eftersom hon själv har upplevt det svårt att hitta petite bågar som passar hennes ansiktsform. Kollektionen finns i samtliga Specsaversbutiker från den 6 mars.

Samtliga bågar är dessutom märkta med Kylies ikoniska ”K”-märke för en chic och glamorös touch. Kylie beskriver själv den nya kollektionen som en kombination av coola och eleganta bågar baserade på tre teman; Modern classic, Subtle bling och Reinvented vintage.

Några favoriter ur kollektionen:

30520127 FRONT

Kylie 03, 1595 kr.

30520134 FRONT

Kylie 04, 1595 kr.

Kylie-cat

Kylie 05, 1595 kr.

30520202 FRONT

Kylie 07, 1595 kr.

30520387 FRONT

Kylie SunRX 04, 1595 kr.

30520394 FRONT

Kylie SunRX 05, 1595 kr.

Hela kollektionen hittar du här!

kylie-logga

Bär du glasögon? Läs då också:

Specsavers nya Geek Chic kollektion är perfekt för den trendiga retro-stilen.

Femina_Artikelbild_Elle

MER FRÅN FEMINA:Senaste modenyheterna från Femina:Laddar