Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Rejäla badkläder – 14 bikinis och baddräkter som är både snygga och stabila

29 apr, 2024 
AvCecilia Persson
FotografEllos
badkläder plus size dam
Oavsett om du drar en mindre eller större storlek så kan det vara en utmaning att hitta bra badkläder som sitter där de ska. För dig som är på jakt efter rejäla badkläder har vi samlat 14 riktigt bra köp.
Annons

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är hög tid att fundera på om du behöver komplettera din garderob med några snygga badkläder inför sommaren, inte minst eftersom många populära modeller och storlekar brukar sälja slut snabbt.

Om du är en av de som är ute efter en bikini eller baddräkt med mer stadga och som håller allt på plats så har du hamnat helt rätt – vi har samlat webbshopparnas snygga bikinis och baddräkter med breda axelband, bygel, kupor som håller bysten på plats, bikinitrosor som täcker samt andra stöttande egenskaper. Många av dem finns dessutom från mindre storlekar till plus size – du hittar dem nedan!

Hos Ellos finns det mängder av stilsäkra badkläder som håller stilen hela sommaren. Du kan spana in hela vår- och sommarkollektionen här.

Rejäla bikinis och baddräkter för dam att bära sommaren 2024

Mönstrad, enfärgad eller med snygga detaljer – vilken stil på baddräkt eller bikini väljer du i sommar?

Annons

1. Blå baddräkt, Ellos

Vacker baddräkt i en så snygg blå nyans! Den har en vacker hjärtformad ringning och kan bäras både axelbandslös och med de breda axelbanden. Baddräkten har en draperad design och en lätt shapingeffekt samt finns i många snygga färger. Den finns i storlek 38-52, se mer och köp baddräkten här (reklamlänk).

Blå baddräkt med drapering, bandeauskärning och breda axelband från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

2. Halterneckbikini, Kappahl

En tidlös svart bikini med en bikinitopp i balconettemodell som har ett brett band som knyts i nacken. Bikinitrosan i hipstermodell har hög midja, rynkade detaljer i sidan och är fodrade. Bikinin finns i storlek 85C-95F, Se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

Annons
Svart bikini med bikinitopp med halterneckknytning och bikinitrosa med hög midja från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

3. Röd bikini, Boob

Röd bikini i snabbtorkande material med naturligt solskydd (50+). Bikinitoppen har kupor i dubbelt material för bra stöd och en omlottdesign som gör den perfekt för dig som ammar. Bikinitoppen finns i storlek S-XL, du kan köpa den här (reklamlänk). Bikinitrosan har hög midja och bra stöd över magen, spana in den här (reklamlänk).

röd bikini med bra stöd och hög midja från Boob
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

4. Blå baddräkt, Kappahl/XLNT

Blå- och vitblommig baddräkt med justerbara axelband och inlägg i kuporna samt en fin knytdetalj baktill. Den finns i storlek L-3XL och även i fler färger och mönster, se mer och klicka hem baddräkten här (reklamlänk).

Annons
Ljusblå baddräkt med vitt blommönster och v-ringning från Kappahl/XLNT
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

5. Mönstrad bikini, Cellbes

Vacker paisleymönstrad bikini i blå och turkosa toner. Den är bygellös och har stödskenor i sidorna samt axelband som även kan korsas i ryggen. Bikinin finns i storlek 75B-120E, se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

Paisleymönstrad bikini med breda axelband och hög midja från Cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

6. Glittrig bikini, Ellos

Härlig ljusbeige bikini med en fin glittrande effekt. Bikinitoppen har breda axelband och en rynkad effekt på kupan, och bikinitrosorna har hög midja. Bikinin finns i i storlek 75B-85E och det finns även en matchande bikinitrosa med normalhög midja, se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

Annons
Beige lurexbikini med glittrig effekt, med rynkad effekt och breda axelband från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

7. Svart bikini, Miss Mary of Sweden

Stilsäker helsvart bikini bestående av en bikinitopp med fodrade kupor och breda axelband, samt stilrena bikinitrosor med hög midja. Bikinitoppen finns i storlek 75B-105F, se mer och köp den här (reklamlänk). Bikinitrosan hittar du här (reklamlänk).

Svart bikini med elegant design från Miss Mary of Sweden
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

8. Bikini med stöd, Ellos Plus Collection

Blommig bikini i rosa toner. Bikintoppen har ovadderade kupor och justerbara axelband samt en dekorativ knutdetalj, och bikinitrosan har hög midja. Bikinin finns i storlek 85C-110E, se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Blommig bikini i rosa, grönt och blått från Ellos Plus Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

9. Röd baddräkt, Cos

Stilsäker ribbad baddräkt i en snygg röd nyans. Den har rund ringning fram, breda axelband och djup skärning i ryggen. Den finns i storlek 32-44, se mer och köp baddräkten här (reklamlänk).

Röd ribbad baddräkt med öppen rygg från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

10. Svart shapingbaddräkt, Ellos

Klassisk svart baddräkt med shapingeffekt, vadderade kupor och breda, justerbara axelband. Den finns i storlek 38-52, se mer och köp baddräkten här (reklamlänk).

Annons
svart shapingbaddräkt med vadderade kupor och breda axelband från ellos
Klicka på bilder för att komma direkt till baddräkten.

11. Grön bikini, Cellbes

Grön bikini med vadderade kupor och stöttande bygel. Bikinitoppen har breda axelband och ett mjukt och stabiliserande foder, och bikinitrosorna har hög midja och helfodrad insida. Den finns i storlek 80B-110E, se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

Grön bikini med hög midja och breda axelband från Cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

12. Leopardmönstrad baddräkt, Ellos

Djurmönstrad shapingbaddräkt med vadderade kupor och drapering fram. Har breda avtagbara och justerbara axelband för konform och stöd. Den finns i storlek 38-52, se mer och köp baddräkten här (reklamlänk).

Annons
leopardmönstrad baddräkt med shaping för dam från ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

13. Bikini med stöd, Ellos

Ett snyggt bikiniset som ger bra med stöd. Bikinitoppen har bygel och breda, justerbara axelband, och bikinitrosan har hög midja. Den finns i storlek 85C-105G, se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

svart bikini som ger stöd med bygel och hög midja.
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

14. Rosa bikini, Cellbes

Rosa bikini i sommarens trendfärg! Bikini-bh:n har stödskenor i sidorna och kupa med uttagbar vaddering, och trosorna har hög midja och snygg drapering i sidorna. Den finns i storlek 75B-105E, se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

Annons
rosa bikini-bh med vaddering och höga bikinitrosor från cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.
Mode: Så stylar du inför spahelgenBrand logo
Mode: Så stylar du inför spahelgen
Annons
Annons