Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Trendspaning: Här är 5 kjolar som kommer att vara överallt i höst!

23 sep, 2021 
AvEbba Dahlman
FotografTT
Rutig kjol, plisserad kjol, stickad kjol.
Kjolen är ett av garderobens mest mångsidiga plagg, så du gör helt rätt i att unna dig en ny kjol till hösten 2021. Men vilken kjol ska du satsa på? Här är fem av de hetaste kjolmodellerna som finns i butik just nu!
Annons
Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningarBrand logo
Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar

Kjolen är ett toppenbra plagg att ha i garderoben och kan definitivt rädda dig de dagar då du står och tänker "Jag har ingenting att ha på mig". En kjol går nämligen att variera i det oändliga. Med en stickad kofta för en hemmakväll, med en blazer till jobbet och med en glittrande topp till festen. Här är fem snygga kjolmodeller som vi älskar just nu!

Kjol 1: Den stickade kjolen

Den stickade kjolen är definitivt en av höstens absoluta nyckelplagg. Det tackar vi för! Den stickade kjolen är nämligen det perfekta tillbaka-till-kontoret-plagget eftersom att den är så mjuk och följsam, samtidigt som du kommer undan med att vara uppklädd!

Annons
Streetstyle stickad kjol.
Streetstyle-foto för stylinginspiration.

Det är verkligen så snyggt att matcha den stickade kjolen tillsammans med andra stickade plagg. Antingen med en matchande kofta som setet nedan, eller med en snygg mönstrad topp som ovan. Den här rosa kjolen kommer från H&M. Läs mer och köp kjolen här. (reklamlänk)

Annons

Kjol 2: Läderkjolen

Läderkjolen, eller skinnkjolen, har länge varit en populär kjol. Den gör sig extra bra på hösten- och vintern eftersom det är ett lite varmare material. Den är enkel att styla och får din outfit att kännas lyxig. Längden spelar ingen roll, alla skinnkjolar känns heta den här säsongen!

Streetstyle läderkjol.
Streetstyle-foto för stylinginspiration.

Den här fantastiska kjolen från märket Nanushka är gjord i veganskt läder. Den har ett smickrande fall och knytdetalj i midjan. Perfekt att matcha med en kroppsnära mönstrad polotröja. Läs mer och köp kjolen här. (reklamlänk)

Annons

Kjol 3: Den plisserade kjolen

Den plisserade kjolen är traditionellt mer förknippad med sommaren, inte minst för att den för tankarna till tenniskjolen. Och visst var den populär i somras också, men den stannar kvar även i höst. Satsa gärna på en plisserad kjol med breda plisseringar och gärna en modell kortare... då stylad med höga boots.

Streetstyle plisserad kjol.
Streetstyle-foto för stylinginspiration.

En söt plisserad kjol i jordnära beige färg från &Other Stories. Så snygg att styla med en stickad kofta eller en skjorta för en klassisk preppy look som du bryter av med ett par boots. Läs mer och köp kjolen här. (reklamlänk)

Annons
Plisserad kort kjol från &Other Stories.
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Kjol 4: Den rutiga kjolen

Höst + rutigt = SANT! För vad vore väl hösten utan rutiga plagg? Till hösten 2021 stylar vi gärna den rutiga kjolen tillsammans med en rutig topp i samma stil. Då når kjolen sin fulla potential. Men det är förstås lika snyggt att matcha till en enkel vit t-shirt om du känner dig mer bekväm i det.

Streetstyle rutig kjol.
Streetstyle-foto för stylinginspiration.

En rutig kjol i kortare modell av ullblandning. Den perfekta höstkjolen från &Other Stories. Läs mer och köp kjolen här. (reklamlänk)

Annons
Rutig kjol från &Other Stories.
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Kjol 5: Byxkjolen

När man hör ordet byxkjol tänker man kanske på 90-talets byx- och kjolhybrid med faktiska byxben. Det är inte det vi menar med byxkjol. Nej, vi menar alltså en kjol som upptill är utformad precis som en byxa, med knäppning eller dragkedja, precis som den klassiska jeanskjolen. Tänk fickor, hällor, tjock bomull och utility så hamnar du rätt.

Streetstyle byxkjol.
Streetstyle-foto för stylinginspiration.

Den här supersnygga kjolen i organisk bomull är den ultimata cargokjolen. Den kommer från danska märket Ganni och är bara så snygg. Läs mer och köp kjolen här. (reklamlänk)

Annons
Byxkjol från Ganni.
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.
TV: Här är höstens hetaste hårtrenderBrand logo
TV: Här är höstens hetaste hårtrender
Annons
Annons