Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Jenny Strömstedts hyllade stilval – här finns stickade tröjan och kjolen

08 jan, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun-stylisttv4 på Instagram
Jenny Strömstedt stickad tröja Nyhetsmorgon
I lördagens TV4 Nyhetsmorgon valde programledaren en tidlös look med det där lilla extra som hyllades av följarna. Vi guidar dig till var du hittar plaggen – samt de bästa köpen som fixar stilen.
Annons

Som så många gånger tidigare roddade programledaren Jenny Strömstedt lördagens sändning av Nyhetsmorgon i TV4 under den gångna helgen, där vi bjöds på allt från livemusik och intervjuer med artister till rapporter om säkerhetsläget i Sverige. Och som vanligt levererade Jenny Strömstedt inte bara kvalitativa intervjuer på löpande band utan också en riktigt stilsäker look, framtagen tillsammans med stylisten Siroun Forsberg.

På Jennys eget Instagramkonto hyllar flera följare valet av topp – en stickad tröja med det där lilla extra i form av en dekorativt knuten rosett vid halslinningen.

Jenny Strömstedt – stickad tröja med det lilla extra

Att satsa på en stickad tröja med en spännande och iögonfallande detalj är ett perfekt sätt att kombinera komfort med stil, och är något som passar till både vardag och fest.

Beige tröja med knytning, & Other Stories

Den stickade tröjan i en beige nyans som Jenny bar i Nyhetsmorgon är gjord i 100 % mjuk merinoull, som håller dig varm hela vintern lång. Den har en halvpolo och ribbade muddar i ärmsluten, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Beige stickad tröja i merinoull med knytning i halsen från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Svart minikjol, & Other Stories

Till tröjan valde Jenny att bära en svart a-linjeformad minikjol – ett plagg som dessutom är trendigt våren 2024 när vi visar ännu mer hud än vanligt. Det går givetvis även bra att göra som Jenny och bära den med strumpbyxor under. Den här snygga varianten har dessutom sköna fickor i sidorna, se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Svart a-linjeformad minikjol med fickor från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Stövlar, Vagabond

Till looken bar Jenny ett par svarta stövlar från sin egen garderob, men det finns en liknande modell från Vagabond som också har en bred klack, samt ett strechigt skaft som gör dem mer lättburna. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Svarta höga stövlar med bred blockklack och stretchigt skaft från Vagabond
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Stickade tröjor med det lilla extra

För dig som vill satsa på en stickad tröja med en snygg detalj så har vi samlat ytterligare några shoppingtips som fixar stilen.

1. Tröja med dragkedja, Ellos

En tidlös stickad tröja med en dragkedja upptill som gör att kragen kan bäras nedvikt eller uppfälld. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Beige stickad tröja med dragkedja från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Annons

2. Tröja med volanger, & Other Stories

Ett val för den vågade! En ribbstickad vit polotröja med effektfulla volanger längs ena sidan. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Vit ribbad polotröja med volanger från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
6 saker du kanske inte visste om Jenny StrömstedtBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt
Annons
Annons