Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

MQ Marqet släpper ny festkollektion för vintern 2023 – våra 8 favoriter

09 nov, 2023 
MQ festkollektion 2023
Möt säsongens fester med glitter och glamour – här är de snyggaste plaggen från MQ Marqets nya festkollektion!
Annons

Vi står inför årets stora festsäsong, där event som glöggmingel, julfester och nyårsfester pockar på vår uppmärksamhet – och ställer krav på festgarderoben. För den som skulle behöva komplettera den befintliga garderoben med några tidlösa festplagg släpper MQ Marqet nu sin senaste kollektion La Nuit Parisienne.

Som namnet antyder är kollektionen inspirerad av sena nätter i Paris och plaggen är designade för att få bäraren att utstråla självförtroende och karisma. Bland plaggen finns utöver sprakande paljetter eleganta material som satin, med allt från klänningar till toppar och en kostym i materialet.

MQ Marqets festkollektion vintern 2023

Feminas shoppingredaktör har handplockat sina favoriter från kollektionen, som finns att klicka hem nu. Hela kollektionen hittar du här (reklamlänk).

1. Satinklänning

En tidlös svart slipklänning går aldrig ur tiden då du kan både styla upp och ned den till olika tillfällen. Den här klänningen är elegant vadlång, har tunna axelband som kan bäras på flera olika sätt samt kommer med en matchande scarf. Klänningen finns även i en snygg lila nyans, se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Svart slipklänning i satin med drapering, tunna band och sjal från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

2. Paljettopp

En stilsäker silverfärgad paljettopp med lagom avslappnad passform samt långa ballongärmar som ger en riktigt snygg silhuett. Den finns även i svart, se mer och köp den här (reklamlänk).

Långärmad festtopp med silverfärgade paljetter från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

3. Väska

Den perfekta accessoaren till fest! Den här lilla strassbeklädda väskan passar till alla festliga tillfällen i vinter. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
Liten svart väska med paljetter och handtag
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

4. Kostymset

Om du ska bege dig direkt till festen från kontoret är den här looken det perfekta valet. Bär den axelbandslösa kostymvästen med en kavaj eller jacka över under dagen och som den är till kvällen. Matcha med eleganta kostymbyxor med liten slits baktill som kommer att platsa i basgarderoben under många år framöver. Se mer och köp toppen här (reklamlänk). Byxan hittar du här (reklamlänk).

Svart kostymset med axelbandslös väst och raka kostymbyxor från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

5. Långärmad klänning

Långärmade klänningar är riktigt populära just nu och vi förstår varför! Tack vare de långa ärmarna känner många sig mer bekväma även i lite kortare varianter, som denna snygga satinklänning i krämvitt som går till knäna. Även denna klänning har en vacker sjal som går att knyta på en mängd olika sätt. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Vit kort satinklänning med långa ärmar och sjal från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

6. Satinkostym

Även den här tvådelade kostymen är gjord i ett satinliknande materia. De två delarna är extra snygga att bära tillsammans men passar även bra med andra plagg. Kavajen har en kimonoinspirerad sned knäppning och en lätt oversized design, se mer och köp den här (reklamlänk). De matchande byxorna hittar du här (reklamlänk).

Svart glansig kostym med kavaj och byxor i satin från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.
Annons

7. Paljettklänning

Finns det något som signalerar fest mer än vad paljetter gör? Den här snygga paljettklänningen är vadlång, har långa ärmar och en v-ringning samt knytning baktill. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Svart midiklänning med långa ärmar, paljetter och öppen rygg
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

8. Volangtopp

Även denna enaxlade topp med volager i chiffong signalerar fest. Bär den som den är eller låt den kika fram under en kavaj, och matcha med kjol eller byxor beroende på tillfälle. Lika snygg till glöggminglet som nyårsfesten! Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Annons
Svart one shoulder-topp med skira volanger från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.
Så gör du en klassisk festuppsättning – hårexperten Karolina Bergström visarBrand logo
Så gör du en klassisk festuppsättning – hårexperten Karolina Bergström visar
Annons
Annons