Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Oväntade väsktrenden som gör stilen mer exklusiv

07 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram, TT.
väska trend 2022
En snygg handväska kan lyfta en hel outfit, och binda ihop din look på ett snyggt sätt.
Nu visar supermodeller som Suki Waterhouse och Rosie Huntington-Whiteley upp den senaste väsktrenden, som gör att stilen känns mer exklusiv.
Annons
Fem favoriter från Femina – trendspecial för sommaren 2022Brand logo
Fem favoriter från Femina – trendspecial för sommaren 2022

Få accessoarer kan lyfta en hel outfit som att matcha kläderna med en snygg handväska. Med en trendig väska kan en ganska vanlig outfit genast kännas trendigare och mer exklusiv.

Det gäller inte minst med supermodellernas senaste favorittrend – den vita skinnväskan. Modellen och sminkmogulen Rosie Huntington-Whiteley visade nyligen upp en snygg look inför sina 15 miljoner följare på Instagram, där hon matchade en karamellfärgad skinnrock med vita skinnstövlar och en vit handväska.

Även Rosies modellkollega Suki Waterhouse har anammat trenden, och matchade en grönvit blus som visar magen, samt ett par mörka otvättade jeans med en pösig vit handväska i mjukt skinn. Det hela kompletterades med vita solglasögon och vita sandaler med lite klack.

Annons

Därför blir stilen mer exklusiv med vit väska

Att välja just en vit handväska kan bidra till en mer exklusiv stil på dina kläder, även om kläderna i sig inte kommer från några dyrare märken, skriver In Style. Den krispiga, rena och eleganta looken som den ljusa handväskan bidrar till gör att du ser ut att ha lagt mer pengar på dina kläder än du kanske har.

Suki Waterhouse.

Den vita handväskan är bara ett av många olika knep som går att ta till för att lyfta exklusiviteten på stilen. Ett annat knep är att hålla sig till ett visst färgschema och jobba med lager på lager, skriver In Style.

Annons