Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Virala budgetconcealern – som inte lägger sig i rynkorna

09 feb, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
concealer under ogonen rynkor

Trött på att concealern lägger sig i skrattrynkorna runt ögonen? Här är den virala budgetconcealern som ger bra täckning utan att lägga sig i rynkorna.

Annons

De flesta av oss har fina linjer och rynkor runt ögonområdet som skymtar om ett härligt och fartfyllt liv. Men det är även runt detta parti som trötthet och hektiska vardagar syns som allra mest. För att ljusa upp och jämna ut mörka ringa är concealer det absolut bästa alternativet. Dock tenderar den att sätta sig i våra linjer och rynkor, vilket snarare ger motsatt till önskad effekt. Men nu har äntligen en produkt som inte veckar sig landat på beautymarknaden – och den är dessutom ett riktigt budgetkap! Vi pratar självklart om den omtalade Bare With Me Concealer från Nyx Professional Makeup (reklamlänk).

Därför är den så bra

Många av marknadens concealers kan lätt se kakiga ut och lägga sig i de berömda linjerna runt ögonen. Lyckligtvis har denna virala budgetfavorit en extra krämig konsistens som motverkar detta. Experterna på sociala medier vittnar om att den har hög hållbarhet och att den håller sig på plats utan att lägga sig i vecken under en hel dag.

Bare With Me Concealer från Nyx Professionel Makeup
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bare With Me Concealer från Nyx Professionel Makeup

Detta är en vårdande concealer som bortsett från täckningen, den höga hållbarheten och att den inte lägger sig i linjerna innehåller en blandning av härliga ingredienser som ger både fukt och näring. Ett stort plus är att den finns i många olika färger för att passa olika hudtoner.

Bland annat hittar du numera concealern hos dessa nätbutiker (klicka på butikens namn för att komma direkt till concealern):

Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips
Annons