Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är allt du behöver för vackra naglar i höst

12 okt, 2023 
Kvinna som fixar naglarna.
Reparerande superserum, vårdande olja, smarta lack och fiffiga klistermärken. Skönhetsredaktören väljer allt du behöver för vackra naglar.
Annons
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lysternBrand logo
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lystern

1. Dashing Diva

Dashing Diva klistermärkes naglar.
Dashing Diva klistermärkes naglar.

Dashing Diva är klistermärken du färgsätter naglarna med. De här moderna varianterna finns både enfärgade och med mixade mönster. De härdas med LED-ljus för en hållbarhet på upp till två veckor. Läs mer om stripsen och köp dem här (reklamlänk).

Annons

2. Quick Slip från Butter London

Quick Slip från Butter London.
Quick Slip från Butter London.

Ta hand om nagelbanden så blir helheten så mycket finare, Quick Slip från Butter London är en välformulerad olja med pensel på tubens topp. Läs mer och klicka hem den här (reklamlänk).

3. Gel IQ från Depend

Gel IQ från Depend.
Gel IQ från Depend.

Supersuccé har Depend gjort med Gel IQ, ett lättanvänt steg för steg-system med gel-lack som ger snyggt lackade naglar i veckor. Finns dessutom removerolja som tar bort lacket relativt enkelt. Du hittar startkitet här (reklamlänk).

Annons

4. Big Zodiac Energy Collection från OPI

Big Zodiac Energy Collection från OPI.
Big Zodiac Energy Collection från OPI.

Hylla ditt stjärntecken med höstens kollektion från OPI som inspirerats av astrologi. I Big Zodiac Energy Collection hittar du till exempel grönt skimrande Feelin Capricorn-y. Den finns att köpa här (reklamlänk).

5. Switch Nails

Switch Nails.
Switch Nails.

Press-naglar har seglat upp som trend och i dag finns flera av hög kvalitet. Switch Nails har olika former, färger och längder så att du kan hitta vad som passar dig, är tillverkade av återvunnet material, går att återanvända och du behöver inget lim. Ca 249 kr/set.

Annons

6. Nail Kit från Ruby Hammer

Nail Kit från Ruby Hammer.
Nail Kit från Ruby Hammer.

Bästa filen för naglarna är den av glas och med Ruby Hammers lilla smart förpackade Nail Kit kan du alltid ha den redo för att putsa till en flisa eller bruten nagel. Dessutom gör färgen på fodralet att man snabbt hittar den i väskan. Ca 275 kr.

7. Repair Mode från OPI

Repair Mode från OPI.
Repair Mode från OPI.

Repair Mode är OPI:s nya superserum för alla med hopplösa naglar. Detta är skönhetsteknologi på högsta nivå, formulan kan både reparera och skapa nya bindningar i naglarna och ger effekt redan efter en vecka. Du kan läsa mer om serumet och köpa det här (reklamlänk).

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons