Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetlacket som är bättre än de dyra

16 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, Privat.
Nagellack
Dyrt behöver inte alltid vara det bästa.
Feminas redaktör Stina Meyerson har hittat ett nagellack till budgetpris som hon föredrar gentemot alla dyrare varianter.
– De har bra täckning och håller länge – och det är också enkelt att få till en snygg manikyr hemma med lacket, säger Stina Meyerson.
Annons
Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips

Det är lätt att tänka att dyrare skönhetsprodukter är bättre – att de håller bättre och har snyggare finish. Men så behöver det inte vara, menar Feminas redaktör Stina Meyerson.

När hon har testat sig fram mellan olika nagellack har hon fastnat för produkterna från & Other Stories.

– Jag har testat många olika nagellack genom åren, men blir ofta besviken på de dyrare varianterna som inte nödvändigtvis är bättre för prisets skull. Däremot älskar jag nagellacken från & Other Stories, som både är prisvärda och riktigt bra, säger Stina Meyerson.

Annons

Nagellacket ger en dyr look

Nagellacket gör naglarna snygga med bara ett lager, och går snabbt att använda när man behöver det.

Nagellack från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till nagellacket.

– De har bra täckning och håller länge – och det är också enkelt att få till en snygg manikyr hemma med lacket. Eftersom det har så bra täckning kan det ofta räcka med enbart ett lager, vilket gör så att det går fortare att måla och torka samt reducerar risken för kladd, säger hon.

Annons

Bara för att man inte lägger stora summor pengar på nagellack, betyder det inte att man behöver kompromissa med hur förpackningarna ser ut på badrumshyllan.

– Ett plus är att nagellacket, trots priset, också kommer i en snygg förpackning och känns premium. Jag brukar alltid avsluta med seche vite-överlack för ett extra glansigt, snabbtorkande och långvarigt resultat.

Så får du lacket att hålla!Brand logo
Så får du lacket att hålla!
Annons