Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Adele visar perfekta höstnaglarna – det här nagellacket använder stjärnan

12 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Adele.
´
Nu till hösten känns det extra rött med säsongsmässigt mörka naglar – och ingen gör det snyggare än världsstjärnan Adele.
På artistens Instagram visar hon upp vackert vinröda naglar.
Här är märket och färgen Adele använder!
Annons
Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips

I höst är det rött som gäller – både på kläder och naglar. Färgen har varit dominerande på modevisningarna, och är riktigt snygg även på naglarna. Det spelar ingen roll om du föredrar klarrött, rubinrött eller djupt vinrött, i höst är allt lika trendigt.

En av de som anammat den höstiga trenden är världsstjärnan Adele. Adele är känd för att dra sig till mörkt dramatiska färgtoner, både när det gäller klädval och smink, men nu så även på naglarna. Stjärnan, som har en show i Las Vegas, publicerade början av oktober ett inlägg på Instagram där hon visade upp sin typiska look med en svart finklänning och sitt typiska smink med mycket eyeliner och contour.

Annons

Det nagellacket använder Adele

På bilden syns också Somebody like you-sångarens långa naglar vackert målade i en trendigt djup, vinröd nyans. Looken är helt klart en av de stora trendfavoriterna i höstmörkret. Nagelteknologen Zola Ganzorigt – som arbetar med både Adele, så väl som Hailey Bieber och Christina Aguilera – avslöjade på sin egen Instagram vilket nagellack som hon använt på Adele.

Nagellacket som använts är O.P.I:s nagellack Nail Lacquer i nyansen Malaga wine (reklamlänk). Med den färgen är det väldigt enkelt att återskapa stjärnans nagelstil! Zola Ganzorigt har gjort en ganska simpel manikyr på Adele, med bara en färg och ett glossy överlack för den där lyxigt glansiga looken.

OPI Nail Lacquer Malaga Wine

Nagellacket från OPI är känt för att hålla länge och finns i många olika nyanser, utöver färgen Malaga Wine som Adele använder. Se alla nyanser och köp nagellacket här (reklamlänk).

Annons
OPI Nail Lacquer i nyansen Malaga Wine
Klicka på bilden för att komma direkt till nagellacket.
Annons