Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så slipper du lårskav i sommar – enkla knepet

29 jun, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografUnsplash
smarta knepet mot lårskav
Så motverkar du enkelt lårskav!
Kämpar du med skavsår mellan låren? Du är inte ensam! Speciellt under sommaren när vi bär kjol och klänning kan friktionen bli påfrestande.Goda nyheter! Med en enkel lösning slipper du lårskav, läs allt om den här.
Annons

Sommarvärmen kan vara underbar, men också besvärande för dem som drabbas av lårskav. Friktionen mellan låren kan leda till obehag och irriterad hud med brännande utslag. Men nu finns det äntligen en smart lösning som gör sommaren mycket mer behaglig. Vi berättar allt om den här!

Sensation på sociala medier

Lösningen vi pratar om är Anti Chafe Balm Skin on Skin (reklamlänk) från The Skin Agent. Det är ett supersmart balm som du likt en deo drar mellan låren för att slippa friktion och lårskav. Den hjälper också till att minska rodnaden och skyndar på läkningen vid skavsår. Dessutom har den en praktisk storlek som gör det enkelt att ta med i väskan, så att du kan fylla på under dagen när det behövs.

Många på sociala medier berättar om hur den räddat deras somrar. En av dem är den populära tiktokaren Aila Ellino, som hyllar produkten och dess effektivitet.

– Det här lilla deodorantsticket har verkligen räddat mina somrar!", berättar Aila entusiastiskt.

Annons

– Sedan jag började använda den här har jag inte haft en enda röd liten prick, fortsätter hon.

Recensenterna är eniga: ”Mirakel”

Recensenter prisar balmet på nätet för hur den hjälpt dem med jobbigt lårskav under sommaren. En nöjd användare uttrycker sin entusiasm på Lykos hemsida (reklamlänk) och kallar produkten för ett mirakel.

– På riktigt, mirakel för att slippa ha shorts av något slag under kjol och klänning på sommaren! Lider alltid av lårskav men gick en hel dag i kjol på jobbet inklusive en 4km lunchpromenad i +20° utan att känna minsta obehag, skriver hon.

Anti Chafe Balm Skin on Skin, The Skin Agent

Den hyllade Anti Chafe Balm hjälper effektivt med att förebygga skavsår som uppstår när hud gnids mot hud, till exempel mellan låren. Den är kladdfri och sitter genom både svett och bad eftersom den är vattenresistent. Se mer och köp den här (reklamlänk).

balm för skavsår och lårskav från the skin agent
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Så använder du den mot lårskav

Följ dessa enkla steg för att motverka lårskav.

  • Applicera en lagom mängd på båda sidorna av låren, tar du för mycket kommer produkten inte att sjunka in ordentligt.
  • Låt produkten absorberas innan du klär på dig (vilket den gör väldigt snabbt).
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstipsBrand logo
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips
Annons