Annons

Annons

12 märkliga sexleksaker du måste se!


Sugen på att testa? Om inte, så får du i alla fall ett gott skratt!

Vanligaste sexleksakerna är dildo och vibrator. Men om man surfar runt på nätet uppenbarar sig en stor och spännande värld för den som är sugen på att experimentera och testa något nytt. Med hjälp av prevention.com visar vi nu det som kan vara några av de mest udda sexleksakerna – i alla fall utseendemässigt.

Annons

Sex Double Penetrator Vibrator
Med den här behöver du inte längre välja vilken del som ska stimuleras. Det är helt enkelt en dubbeldildo för dig som vill ha vibrationer både fram och bak.

Womanizer 2 Go Massager
Ser ut som ett oskyldigt läppstift men har helt andra användningsområden. Med hjälp av luft får du känslan av att någon suger på din klitoris.

Lovely Cartoon Female Sex Toy G-Spot Vibrator Massager
Bara namnet får en att bli intresserad. Det här är alltså en vibrator som ser mer ut som en leksaksgubbe än en sexleksak (fråga oss inte varför?). Den finns i olika karaktärer för den som inte är sugen på en kock.

Seduce Me Twin Climaxer
Alligatordesignen ser något skräckinjagande ut, men tanken är att du klämmer ihop delarna och sedan för in den som en vanlig dildo. Väl inne öppnar den upp sig och sägs skapa en skön känsla.

Britt knipkulor

Britt från Belladot är är gjorda i mjukt silikon och förenar nytta med nöje, eftersom knipkulorna både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Och en vältränad muskulatur är till glädje för både honom och henne. Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse.

Köp knipkulorna direkt från Femina – klicka här!

Clandestine Mimic Massager
Designad för att passa din handflata. Med tre olika vibrationslägen kan du variera hur intensivt den ska jobba.

Foxxxy Fox Tail Glass Anal Plug
Kanske har du sexat till din outfit någon gång. Men det här tar det till en helt ny nivå. Jag tror att du förstår hur den funkar. Stoppa in den där bak och du får inte bara en känsla av att vara en räv. Du ÄR en räv!

Fetish Fantasy Rockin’ Chair
Den här ”rockande stolen” kan ge rejäl avslappning. Det vibrerande sätet har en klitorisstimulator. Eftersom den inte innefattar penetration fungerar den både med och utan kläder.

5 Inch Glass Anal Juicer
När du väl har fört in den kan antingen du eller din partner sakta snurra på analpluggen för att förhöja upplevelsen.

Wanachi Mega Massager
Har du sett en större massagestav? Det har inte vi. Den här är ju gigantisk! Den är nästan en halmeter lång. Enda nackdelen är att du kan behöva hjälp med att hålla den.

The Claw
Bli kliad på ryggen! Finns det något skönare?! ”The Claw” ser ärligt talat lite farlig ut men oj vad skönt när någon väl sätter klorna i dig (eller lite försiktigt på din rygg).

Fetish Fantasy Portable Sex Machine
Den portabla sexmaskinen tröttnar aldrig eftersom den är eldriven. Smidigheten är ett plus. Den går att ta med sig (nästan) överallt.

Källa och foto: prevention.com

Köp sexleksaker från Femina

Nu kan du köpa spännande och härliga intimleksaker direkt från Femina!

Produkten levereras i ett diskret paket och har ett års garanti.

Läs mer här!

(5)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar