Annons

Annons

8 brun utan sol-produkter vi gillar


Brun utan sol-produkterna är fler än någonsin. Så ta en genväg och få finaste färgen i skuggan.

Färgstark Glam Body Intense Tanning Mousse Dark från That’so är en härligt krämig mousse som enkelt arbetas in i huden och ger lätt brun ton direkt. Den djupare och mer varaktiga brun utan sol-effekten kommer ganska snabbt, så var kvick med att tvätta händerna efter applicering. Ca 315 kr.

Färgstark
Glam Body Intense Tanning Mousse Dark från That’so är en härligt krämig mousse som enkelt arbetas in i huden och ger lätt brun ton direkt. Den djupare och mer varaktiga brun utan sol-effekten kommer ganska snabbt, så var kvick med att tvätta händerna efter applicering. Ca 315 kr.

Uppfriskande Lika lätt som ett serum är Self Tanning Skin Radiance Concentrate från Babor. Tas snabbt upp av huden och har en fräsch doft. Kräver användning ett par gånger innan färgen syns, men formulan är väldigt dryg och belöningen är en naturligt fin ton. Ca 220 kr.

Uppfriskande
Lika lätt som ett serum är Self Tanning Skin Radiance Concentrate från Babor. Tas snabbt upp av huden och har en fräsch doft. Kräver användning ett par gånger innan färgen syns, men formulan är väldigt dryg och belöningen är en naturligt fin ton. Ca 220 kr.

Blixtsnabb Precis som namnet antyder så ger Flash Bronzer från Lancôme bra färg första gången. Den här silkeslena gelen sprider sig jämnt, är lätt att tona ut. Huden känns mjuk och ger ett varmt solbrunt resultat. Ca 315 kr.

Blixtsnabb
Precis som namnet antyder så ger Flash Bronzer från Lancôme bra färg första gången. Den här silkeslena gelen sprider sig jämnt, är lätt att tona ut. Huden känns mjuk och ger ett varmt solbrunt resultat. Ca 315 kr.

Silkeslen Silky Bronze Self Tanning for Body från Kanebos lyxiga Sensai-serie är en transparent crème-gelé. Den är enkel att fördela och tas snabbt upp av huden. En lätt och varm ton med extrakt med anti age-effekt. Ca 725 kr.

Silkeslen
Silky Bronze Self Tanning for Body från Kanebos lyxiga Sensai-serie är en transparent crème-gelé. Den är enkel att fördela och tas snabbt upp av huden. En lätt och varm ton med extrakt med anti age-effekt. Ca 725 kr.

Multifunktionell BB Gradual Tan Face från ­James Read har flera egen­skaper. Återfuktar, anti age-effekt, färg på direkten och dessutom en fin brun utan solton som växer fram under ­några timmar. Appliceras med en mjuk pensel. Ca 230 kr.

Multifunktionell
BB Gradual Tan Face från ­James Read har flera egen­skaper. Återfuktar, anti age-effekt, färg på direkten och dessutom en fin brun utan solton som växer fram under ­några timmar. Appliceras med en mjuk pensel. Ca 230 kr.

Dryga ­droppar Tre små droppar Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins blandat med vanlig crème är allt som behövs för att få lite fräschare ton till huden. Var bara noga med att tona ut den ordentligt. Ca 295 kr.

Dryga ­droppar
Tre små droppar Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins blandat med vanlig crème är allt som behövs för att få lite fräschare ton till huden. Var bara noga med att tona ut den ordentligt. Ca 295 kr.

Lyxig Self Tan Luxe Dry Oil från St Tropez är en tunn olja. Lätt att applicera och tas snabbt upp av huden. Inte fullt så guldglimrande som den ser ut i flaskan. Ca 525 kr.

Lyxig
Self Tan Luxe Dry Oil från St Tropez är en tunn olja. Lätt att applicera och tas snabbt upp av huden. Inte fullt så guldglimrande som den ser ut i flaskan. Ca 525 kr.

Snäll och mjukgörande Som en skön dagcrème, så känns Self Tan Sensitive Bronzing Lotion Face från St Tropez. Den nästan doftlösa formulan gör huden mjuk och len. Särskilt framtagen för känslig hud och därför inte tonad, något som gör det lite knepigt att se var den applicerats. Solfärgen är bara en lätt förstärkning, ett par dagars användning kan behövas för att se effekt. Ca 380 kr.

Snäll och mjukgörande
Som en skön dagcrème, så känns Self Tan Sensitive Bronzing Lotion Face från St Tropez. Den nästan doftlösa formulan gör huden mjuk och len. Särskilt framtagen för känslig hud och därför inte tonad, något som gör det lite knepigt att se var den applicerats. Solfärgen är bara en lätt förstärkning, ett par dagars användning kan behövas för att se effekt. Ca 380 kr.

Proffstipset Investera i en så kallad ­tanning glove, en specialhandske i skumplast för applicerande av brun utan sol. Resultatet blir ­jämnare och bruna handflator ett minne blott.

Proffstipset
Investera i en så kallad ­tanning glove, en specialhandske i skumplast för applicerande av brun utan sol. Resultatet blir ­jämnare och bruna handflator ett minne blott.

Blir det en resa utomlands i sommar? Läs våra tips om hur du solar säkert. Och glöm inte peeling för att få huden att stråla.

(0)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar