Annons

Annons

Succén är tillbaka i höst – Upplev Femina återvänder till Stockholm! Ta chansen upplev en helkväll i Feminas tecken – denna gång med ett nytt program och ny inspirerande föreläsare. Köp biljetter redan i dag!

Mingla, shoppa och möt våra fantastiska föreläsare på Nalen i september. I höst har du chansen att lyssna till och inspireras av Tobias Karlsson, den sprudlande dansaren från TV4:s Let’s dance, som fört en rad kvinnor till stordåd på dansgolvet.
Numera gör han succé som prisad föreläsare. På Upplev Femina kommer Tobias berätta sin historia om de tuffa skolåren, vägen till dansen och om att våga följa sin dröm.

Även designern och papperskreatören Bea Szenfeld är med oss igen. Den här gången tar hon oss med på en fördjupad resa i sitt arbete, från skissbok och ateljéslit till deadline. Bea tar också med sig flera av sina verk till beskådan – och hon vill lära dig att vika!

Självklart träffar du även Feminas modechef Sarah Thörnqvist som berättar om höstens trender och delar med sig av sina bästa stiltips.

Dessutom bjuder vi på vin och något gott att äta – samt ger dig en möjlighet att handla utvalda produkter i vår shop.

Självklart får alla gäster en välfylld goodiebag att ta med sig hem!

När: 19 september 2017

Var: Nalen, Regeringsgatan 74

Tid: Dörrarna öppnas 17.30. Då serveras mingelmat och dryck. Programmet börjar 18.30, i pausen bjuds det på kaffe och något sött!

Pris: 395 kr om du är prenumerant (495 kr om du inte är prenumerant)

KÖP DIN BILJETT TILL UPPLEV FEMINA HÄR!

Varmt välkomna!

Se alla bilder från vårens Upplev Femina i Helsingborg och Upplev Femina i GöteborgSENASTE NYTT