Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hans Wahlgrens oro för barnbarnet Bianca – efter hårda orden mot Pernilla

13 apr, 2021 
Hans Wahlgren reagerar på Biancas attityd.
Hans Wahlgren var rädd för vad svenska folket skulle tycka om hans dotterdotter Bianca Ingrosso när Wahlgrens värld började sändas.
Morfar Wahlgren menar nämligen att barnbarnet är otrevligare framför tv-kameran än vad hon är hemma hos dem.
– Vi tycker ju att Bianca har gått eller går för hårt åt Pernilla i programmet. Men när vi är hemma så är hon ju underbar Bianca, och de är ju hur gulliga som helst, säger Hans Wahlgren i Malou efter tio.
Annons
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?Brand logo
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har många säsonger av Wahlgrens värld i ryggen, och duons realityserie på Kanal 5 har blivit en långlivad succé som verkligen Wahlgren-familjen som Sveriges mest omskrivna kändisfamilj.

Men inför premiären var Pernilla Wahlgrens föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin oroliga över vad svenska folket skulle tycka – framförallt om dotterdottern Bianca Ingrosso.

– Första avsnittet vi såg, då tänkte jag att ajaj nu kommer Bianca att få hela svenska folket emot sig, för att hon var på och klagade på Pernilla. Men det blev ju tvärtom, hon blev ju älskad. I alla fall av den yngre delen av tittarna, säger Hans Wahlgren, när han och Christina Schollin gästar Malou efter tio på TV4.

Annons

Hans Wahlgren: Bianca har varit för hård mot Pernilla

Programledaren Malou von Sivers undrar om de tycker att dottern Pernilla har behövt hantera för mycket, men Schollin menar att det mesta rinner av den erfarna artisten.

– Nej men vi tycker ju att Bianca har gått eller går för hårt åt Pernilla i programmet. Men när vi är hemma så är hon ju underbar Bianca, och de är ju hur gulliga som helst, säger Hans Wahlgren i programmet.

– Så de spelar roller, undrar Malou von Sivers.

Det håller Wahlgren med om.

– Ja, hon har väl tagit på sig det där att vara lite, bitchig sådär, svarar han i programmet.

Under de första säsongerna av Wahlgrens värld fick Pernilla Wahlgren försvara sin dotters ton mot sin mamma. Pernilla menade att dotterns jargong inte var något som sårade henne, och att det var viktigt att den sidan kom fram av det också.

– Det är hennes jargong och jag känner henne, så jag vet vad hon menar och inte menar. Folk får väl tycka att hon är taskig mot mig, men då kan det väl vara bra att jag också får säga vad jag tycker, sa Pernilla Wahlgren till Aftonbladet då.

Annons