Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Så bär du bekväma jeanstrenden på snyggast sätt

28 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
En av höstens stora jeanstrender är pösiga eller baggy jeans.
Men hur bär man upp den bekväma trenden på ett snyggt sätt?
Här är stylingknepen som gör dig helt rätt i dina stora jeans!
Annons
Fem favoriter från Femina – jeansspecialBrand logo
Fem favoriter från Femina – jeansspecial

Att modet från 90-talet och millenieskiftet är tillbaka i butikerna och trenderna är det nog få som har missat. Låg midja, magtröjor och toppar som hade kunnat vara hämtade från 1998 syns både här och där – och även bland jeansen gör sig retrotrenden påmind.

Vi har lämnat stuprörsjeansen bakom oss sedan länge, i förmån för lösare och rakare jeans. I höst har trenden tagits ett steg längre, och nu är det de pösiga baggyjeansen som syns överallt. Många tycker det är skönt att slippa tajta jeans som trycker mot midjan, men hur kan man stylar den bekväma jeanstrenden egentligen?

Rihanna tycker om att matcha baggy med baggy.

Styla jeanstrenden helt rätt

På modeveckan i London var det många kändisar som fotograferades i pösiga jeans, och här kan vi hitta inspiration till snygg matchning! Den alltid lika trendiga supermodellen Bella Hadid valde ena dagen att para ihop sina pösiga blåjeans med en läderkavaj, smala solglasögon och en axelväska, och var på så sätt som tagen direkt från 90-talet. En annan dag föredrog hon långärmad magtröja till sina pösiga jeans, och ett par snygga boots till.

Annons
Bella Hadid älskar de baggy jeansen, och stylar dem på olika sätt.

Även kändisar som Victoria Beckham, Hailey Bieber och Emily Ratajkowski tycker om de baggy jeansen, både till vardags och till fest.

Hailey Bieber valde en 90-talsklassisk look i augusti.

Hur kan man annars styla de trendiga men bekväma jeansen? Modelejonet Charlotte Groeneveld stylar sina pösiga jeans valde i stället med en vit topp och en virkad jacka.

Nu till hösten när det blir kallare ligger det också nära till hands att slänga på sig en stickad tröja. Stoppa exempelvis in en mysig polotröja i midjan för en trendig look.

Källa: Grazia daily.

Annons