Annons

Annons

Christina Aguileras osminkade plåtning – se de uppmärksammade bilderna!

Christina Aguileras osminkade plåtning – se de uppmärksammade bilderna!

Sångerskan Christina Aguilera är känd för sin hårdmejkade look och sitt blonda hårsvall, men på nya bilder i tidningen Paper poserar hon utan makeup – och är nästintill oigenkännlig.

På omslaget till nya numret av tidningen Paper poserar popstjärnan Christina Aguilera helt utan makeup. Det går knappt att känna igen den vanligtvis hårt sminkade artisten, som slog igenom som 18-åring med hiten ”Genie in a Bottle” och i dag har sålt 43 miljoner album och singlar.

Annons

Christina berättar att den osminkade looken stämmer bättre överens med den hon är i dag.

– Jag är en underhållare, det är den jag är av naturen. Men just nu befinner jag mig på en plats där jag tycker det känns befriande att ta bort allt och uppskatta mig själv och den råa skönheten, säger hon till Paper.

Gilla Femina på Facebook

Christina berättar också om sin tuffa uppväxt, där hon bevittnade hur hennes pappa misshandlade hennes mamma.

”Jag såg min mamma tvingas vara undergiven och tassa runt på tå för att inte bli slagen”, minns sångerskan, som menar att hennes uppväxt gjort henne fast besluten om att själv aldrig hamna i den typen av situation.

”Jag hatar när folk säger, ‘varför lämnade hon honom inte bara?’ Det uppstår psykologiska skador och psykisk misshandel till följd av den sortens situationer. Många människor har inte möjligheten att göra sig hörda eller vetskap om hur de ska ta sig ur det”, säger hon.

Läs även:

Budgetkedjan visar bikinimode – med helt oretuscherade modeller

Kritikstorm mot Zaras kampanj för kurviga: ”Ni måste skämta!”

Årets viktigaste t-shirt stödjer arbetet mot kvinnovåld

Foto: IBL/Paper

(221)
(0)
Mejla


Annons


Annons


Laddar