Annons

Annons

Malin Wollin hade tänkt att stanna vid fyra barn: ”Jag hade fel”


För fyra år sedan sa hon att hon var färdig med bebisar. Men i dag ha författaren Malin Wollin berättat för sina läsare att hon hade fel – hon väntar just nu sitt femte barn.

Författaren, bloggaren och fyrabarnsmamman Malin Wollin har tidigare pratat om hur svårt hon och sambon, förre fotbollsproffset Joachim Lantz, har haft för att få barn.

Läs även Mammorna hyllar sina kroppar efter graviditeten – se bilderna här!

Annons

Paret som i dag har fyra barn mellan 15 och 4 år, fick kämpa länge för att få barn. Under årens lopp har de glatt sig åt graviditeter men även sörjt när de flera gånger drabbats av missfall.
När hon väntade sin yngste, Stellan, var hon inställd på att få ytterligare ett missfall. Sen under förlossningen var hon övertygad om att han dött, han slog i huvudet precis när han kommit ut, vilket hon berättat i en stor intervju med tidningen Mama. Men han klarade sig och i samma Mama-intervju för snart fyra år sedan sa hon:

– Nu blir det inga fler bebisar för mig. Stellan är min final.

Men – så blev det inte. I dag publicerade  hon ett inlägg på sin blogg som har rubriken Bara en gång till och under bilden där hon posar med sin gravidmage står det: Jag hade fel.

Grattis!

Läs även 

Jennie blev mamma på egen hand genom insemination

Svenska Margaux filmade sin förlossning – nu gör klippet succé

Starka klippet visar det första ögonblicket när mammor träffar sina nyfödda

(15)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar