ANNONSSAMARBETE MED LIFE

Med hösten på intåg kommer vi lättare tillbaka till våra rutiner och vanor. Då kan det vara läge att tänka lite extra på att ta hand om sin kropp och knopp inifrån och ut.

MåBras influencer Elaine Eksvärd har teamat upp med Life - Nordens ledande hälsokedja – och bjöd i juni in läsarna till en inspirerande och guidande Live-shopping-timme där man hade chans att ställa frågor till kunniga hälsorådgivare från Life, hänga med Elaine och shoppa produkter som ger dig det där lilla extra.

Det bästa av allt är att du kan ta del av Liveshopping-eventet även i efterhand och shoppa alla produkterna. Klicka på länken nedan för att ta dig direkt till eventet eller spana in alla produkter här nedan.

Pigghet och energi
För att orka med allt under höstens aktiva dagar med jobb, familj och fritidsaktiviteter behöver du ha balans. Du kan ta hand om din kropp genom att stötta dig själv med kosttillskott som ger dig energi.

Life Rosenrot kan bland annat användas mot trötthet och vid ökat behov av energi.

KSM66 används för stresstålighet, balans, avslappning och återhämtning.

Life Immune support bidrar till normalt immunsystem.

Sol
Solens strålar är härliga med också farliga så se till att du solar smart även under sensommaren och anpassar tiden efter din hudtyp. Det är viktigt att se till att använda rätt typ av solskydd!

Bioregena Solskyddskräm SPF50

Ekologisk Solskyddscreme SPF 50 för vuxna med ett naturligt fysikaliskt-/mineral-filter som reflekterar solens strålar och ger ett effektivt skydd mot UVA- + UVB-strålning.

Life Aloe Vera Gel och Life Aloe Vera Spray ger en svalkande och lugnande känsla på mindre hudirritationer som rodnad och solbränna.

Skönhet
Njut av din solkyssta hud en bit in på hösten och fortsätta känna dig naturligt fräsch. Life har skönhetsprodukterna du inte vill missa.

Weleda Cactus Hydrating Facial Mist är en fuktmist som ger huden en uppfriskande fuktboost vid behov under dagen. Perfekt när du sitter framför datorn en hel dag.

Life Collagen Hyaluron – ett kosttillskott för huden med både kollagen och hyaluronsyra samt vitaminer och zink.

Life Silica+B-vitamin – med 100 % naturligt kisel som bidrar till normala naglar och normalt hud och hår. Med 7 olika B-vitaminer som stärker effekten.

Mer läsning

Femina