ANNONSSAMARBETE MED MODIFAST
Christina Melin

När vardagen rullar på med jobb och privatliv är det enkelt att bra rutiner för träning och mat bortprioriteras för att man ”inte hinner”. Känner du igen dig själv? Nu har du chansen att återta kontrollen och komma ut som en starkare person efter sex veckor. Tillsammans med Bodyweight har Modifast tagit fram Kickstarta 2019. Ett program som ger verktygen till att komma igång med både träning och kost.

En som testat är livsstilsbloggaren Christina Melin som gått ner 7 kilo under aktivitetens sex veckor. Hon är väldigt nöjd över att hon äntligen tagit tag i sitt välmående.

Christina Melin och Kennet Båth, ägare av Bodyweight.se.

”Det jag tror är viktigt när att ska man göra den här typen av livsstilsförändring är att man måste ha bestämt sig och vara motiverad. Att göra det litegrann ger inte samma resultat”, skriver Christina i sin blogg.

Nästa chans att haka på Kickstarta 2019 är nu den 15 april. Deltagandet i själva aktiviteten är gratis men som deltagare behöver man investera i Modifasts kostprodukter och ett träningsband från Bodyweight för att kunna genomföra träningsmomenten. De vanliga måltiderna ersätts och till det kommer ett anpassat träningsprogram med tillhörande app som enkelt visar träningsmomenten som inte är mer än 20-30 minuter långa. Allt för att det ska vara enkelt att få in träningen i vardagspusslet.

Bodyweight

En annan som testat programmet är Ulrika Hörgren och hon tycker att fördelarna med Kickstartkonceptet är att det finns en bra plan för både kost och motion.

– Det finns en sluten Facebook-grupp där man kan peppa varandra och det har varit bra. Sen sker övergången till att äta igen gradvis vilket har gjort viktminskningen hållbar. Dessutom har motionen varit upptrappande och man kan lätt använda bodyweightbandet hemma.

Fleur Harneman kände att hon fastnat i dåliga vanor efter sin graviditet. Istället för att gå ner i vikt hamnade hon i en spiral av viktpendling och därför ville hon hitta ett sätt att gå ner på som skulle fungera även efter.

– Nu är jag halvvägs. Jag har börjat träna minst tre dagar i veckan och har fått in rutiner med vardagsmotion och måltider. Fokus ligger på att komma i form med hjälp av träning och kost, säger Fleur.

Modifast

Modifast

Modifast har produkter för viktminskning, viktkontroll och välmående och rekommenderas av dietister över hela landet. Vill du få hjälp med en kickstart kan du ersätta alla dina vanliga måltider med Modifasts kostersättningar som består av drycker, puddingar, soppor, pastarätter och gröt. Modifasts produkter innehåller all nödvändig näring men med begränsat antal kalorier (800-900 kcal/dag när alla måltider ersätts). Efter starten med bara Modifast bör du stegvis gå över till vanlig mat igen, en måltid i taget. Det finns många smaker och du finner samtliga på modifast.se.

Nyfiken på att haka på programmet? Läs mer på Kickstarta 2019

 

 

 

Mest läst