Annons

Annons

Harrods lanserar lyxig adventskalender fylld med skönhetsprodukter


Det anrika London-varuhuset Harrods släpper för första gången en julkalender proppfull med allt en beautynörd kan tänkas önska sig.

Varuhuset Harrods i London släpper snart en nyhet som lär ge oss en extra fröjdefull – för att inte tala om flärdfull – adventssäsong i år. Den 1 oktober lanseras Harrods första adventskalender och i varje lucka finns en lyxig skönhetsprodukt.

Annons

Bland produkterna i kalendern hittar vi beautyklassiker som Nars Mini Deluxe Laguna Bronzer, Kiehl’s Crème de Corps och Philip Kingsley Elasticizer, men även nya hypade skönhetsfavoriter såsom Huda Beauty Lip Strobe och Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream.

Prislappen landar på 250 brittiska pund – ungefär 2 600 kronor – men eftersom produkternas sammanlagda värde uppgår till drygt 6 000 kronor kan man nästan intala sig att det är ett fyndpris. Kalendern kommer att säljas på Harrods varuhus och harrods.com – och förväntas sälja slut på nolltid.

För att göra årets julsäsong komplett, se även till att skaffa adventskalendern med 24 sorters prosecco, cava och champagne!

Källa: Redonline.co.uk

Läs även:

Skönhetsredaktörens bästa tips: Här shoppar du skönhet i London

En weekend i härliga London

Julens 16 vackraste skyltfönster – från Stockholm till New York

 

(48)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar