Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolas oväntade upptäckt – jublet efter stjärnans bild

19 feb, 2021 
Carola Häggkvist är den första presenterade deltagaren för vårens säsong av Let’s dance, och stjärnan verkar redan ligga i hårdträning.
På Instagram reagerar hon själv över hur hennes kropp förändrats – och är förvånad.
”Vet inte vad som hände – men helt plötsligt fick jag sådana där långa smala ben igen”, skriver hon.
Annons
Minns du vinnarna av Melodifestivalen?Brand logo
Minns du vinnarna av Melodifestivalen?

På torsdagen presenterades Carola Häggkvist som den första deltagaren i årets säsong av Let’s dance i TV4. Hon ska dansa med veteranen Tobias Karlsson.

Carola berättar att hon fått frågan nästan varje säsong, men att det passar bra i år när hon inte har några konserter under våren för en gångs skull. Artisten ser det också som en investering i sin egen hälsa.

– Sen var det hälsosamt. En investering i kropp och hälsa faktiskt. För min kropp. Jag måste peppa mig. Det är en kickstart för min kropp och en investering för framtiden, säger hon till Expressen.

Samtidigt var det inte självklart. På grund av ett skadat knä har hon inte kunnat vara med tidigare.

– Jag har ett avslitet ledband sedan Så mycket bättre, och jag har en knäskada sedan 2014. Och det har gjort att jag alltså drattat på ändan när jag har gått. Men jag har stabiliserat upp det knät. Jag tänkte göra en operation, men valde bort det faktiskt till slut. Jag har börjat träna upp den. Nu kan jag åka skidor så då känner jag att nu kan jag nog dansa också.

Annons

Carolas kroppsupptäckt med klänningen: ”Sweet lord”

Trots att det är ett tag kvar till premiären av programmet i mars, så verkar Carola redan ligga i hårdträning och märka av resultat. Inför sin medverkan i Nyhetsmorgon testade stjärnan nämligen gamla kläder – och insåg att hon kommer i kläder hon inte har använt under en längre period.

”Vet inte vad som hände - men helt plötsligt fick jag sådana där långa smala ben igen!! Vi skulle bara ta en liten bild för å se hur den satt ( inför Nyhetsmorgon på torsdag. ) En pärla i stlk 36”, skriver Carola Häggkvist på Instagram.

I inlägget visar hon flera bilder på sig själv i en kort och ljus leopardmönstrad klänning med lång ärmar, och hyllas av sina vänner i kommentarsfältet.

”Asså tjejen!!!! Sweet Lord!!!! Benen!!!!!! Midjan?????” skriver en tagen Doreen Månsson.

”Fiiiin!!” hyllar Michael Bindefeld.

”Snygg!!!!!” skriver Charlotte Perrelli entusiastiskt.

”Superläcker”, tycker Jill Johnsson och skickar ett hjärta.

Annons