Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Martin Järborgs kärlekssaga med frun – så träffades paret

27 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTV4/Instagram
TV4-programledaren Martin Järborg har varit tillsammans med hustrun Camilla i över 17 år.
Men hade det inte varit för Zlatan Ibrahimovic så hade de två kanske aldrig träffats.
”Grattis till mig som nappade på ”Är du här ofta eller?” för 17 år sen!”, skrev Camilla på Instagram när paret firade årsdag.
Annons
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

Populära Nyhetsmorgon-programledaren Martin Järborg, 42, har varit tillsammans med sin kärlek Camilla Järborg, 36, i 17 år. Paret, som numera är gifta och har två barn tillsammans, träffades ute en blöt natt sommaren 2004.

När paret firade 17 år tillsammans i juni berättade Camilla hur paret träffades, i ett kärleksfullt inlägg på Instagram med en bild på de två tillsammans.

”Grattis till mig som nappade på ”Är du här ofta eller?” för 17 år sen! I dimman (cigarettrök!) på Metropolis stegade han fram och levererade den vattentäta repliken. Jag garvade förstås och sen pratade vi, fortsatte garva och pussades till stängning. Sedan dess har det fortsatt så; prat, garv och puss varvat med livets svårigheter och sorger. Sen dess är det vi”, skrev hon på Instagram.

Annons

Martin Järborg valde då att dela inlägget på sin Instagram, men också lägga till några detaljer – han menar att han inte alls kan ha sagt något så töntigt som öppningsfras.

”När det gäller öppningsfrasen hävdar jag bestämt att: 1) jag inte sa så alls, 2) OM jag sa det var det ironi. Oavsett! Sjutton år, inte illa”, skriver han.

Zlatan Ibrahimovic avgörande för romansen

Precis som det var fotbolls-EM för herrar när paret firade årsdag, så var det EM även när de träffades för första gången – och Martin tillskriver Zlatan Ibrahimovic en roll i kärlekssagan. Hade det nämligen inte varit för stjärnans magiska klackmål så hade Martin och Camilla kanske aldrig träffat varandra.

”EM-tider även då. Det här var natten efter Sverige – Italien och Zlatans förlösande klackmål, som föranledde firande på stan. Så om det inte vore för Ibrahimovic hade vi aldrig träffats”, konstaterar han.

I kommentarerna hyllades paret av Järborgs TV4-kolleger.

”Så fint. Grattis till er båda”, skrev Soraya Lavasani.

”Grattis till er. Jag tror bestämt på Camillas version!”, tyckte Maria Forsblom.

”Fint! Störst av allt! Grattis oavsett öppningsfras”, hyllade Tilde de Paula Eby.

Annons