Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Meghan och Harry väntar sitt andra barn – vännens ord om bilden

15 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografMISC/TT,
Meghan Markle och prins Harry väntar sitt andra barn, och förstfödda Archie ska få bli storebror.
Det avslöjade de på söndagen med en fin svartvit bild – nu berättar fotografen om parets relation bakom kameran.
Annons
Archie blir storebror, Meghan och Harry väntar sitt andra barnBrand logo
Archie blir storebror, Meghan och Harry väntar sitt andra barn

I maj fyller hertiginnan Meghans och prins Harrys son Archie två år, och nu ska han bli storebror också.

På söndagen avslöjade paret att de väntar sitt andra barn tillsammans, genom att publicera en vacker svartvit bild där de två sitter under träd på en gräsmatta. På bilden ligger Meghan ner klädd i en vit klänning som tydligt visar hennes bebismage, med huvudet i sin makes knä vars bara fötter syns tydligt närmast kameran. Paret tittar på varandra och ler stort.

– Vi kan bekräfta att Archie ska bli storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är överlyckliga över att vänta sitt andra barn, sa en talesperson till People i samband med bilden.

Fotografens ord om Harry och Meghan

Nu berättar fotografen bakom bilden, Misan Harriman, för British Vogue om sanningen bakom bilden – och parets relation.

– Med livets träd bakom dem och trädgården som representerar fertilitet, liv och att röra sig framåt, så behövde de inga instruktioner, eftersom de är, och alltid har dansat igenom livet, som totala själsfränder. När man ser människor som har den kontakten de har, så är det som att läsa sidorna i en bok, säger fotografen till tidningen.

Annons

Han skriver också på Twitter, där även han lägger upp bilden:
”Meg, jag var där på ditt bröllop för att bevittna denna kärlekshistoria ta sin början, och min vän, jag är ärad att få fånga hur den växer. Grattis till hertigen och hertiginnan av Sussex för de glädjande nyheterna”, skriver han där.

När sonen Archie föddes i 2019 var föräldrarna överlyckliga.

– Det är magiskt. Det är rätt fantastiskt. Jag har världens två bästa killar, så jag är jätteglad. Han har varit en riktig dröm, sa Meghan Markle då.

– Det är den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin hade kunnat drömma om. Vi ser fram emot att tillbringa dyrbar tid med honom medan han långsamt långsamt börjar växa upp, sa prins Harry.

Läs mer:

Annons