I annonssamarbete med Prenumerera.se

När vi alla sitter på varsitt håll blir det extra viktigt att visa uppskattning mot våra nära och kära. Gör mamma glad genom att visa hur mycket hon betyder för dig när mors dag närmar sig. För att hjälpa till att fira våra mammor sänker nu Aller media priset på sina prenumerationer med upptill nästan 50% rabatt.

Med en tidningsprenumeration får våra mammor inspiration till att testa nya härliga recept, nya tankar för inredningen hemma eller hjälp med att bygga en ny sommargarderob – grattis alla mammor!

I år får vi tyvärr fira våra mammor på distans – överraska henne med en digital hälsning och en prenumeration.

Här är ett urval av tidningarna att ge bort till mamma:

Mode och skönhet

ELLE
Unna mamma lite avkoppling med världens största modemagasin! På ELLEs glossiga sidor hittar vi de senaste modetrenderna med säsongens beautymåsten, kändisintervjuer och exklusiva reseguider. ELLE är insiderguiden till allt som gör livet lite härligare – från de perfekta skorna till lyxkrämen vi drömt om.  

Femina
I smarta och spännande Femina hittar man allt en modern kvinna vill läsa om. Femina är Sveriges största magasin för kvinnor och guidar i smått som stort – mode och skönhet blandas med relationer och djuplodande reportage, där fokus lika mycket handlar om personlig utveckling som att få skämma bort sig själv en stund.

 

Mat och recept

ELLE Mat och vin
Krydda livet med lyxiga recept och spännande smaker. Hos inspirerande ELLE mat & vin är matlagning en njutning som sätter guldkant på tillvaron med enkla men fantastiska recept, vackra dukningar och sagolika uppläggningar. Vi får härliga guider till hur vi matchar maten med dryck och unika resereportage med mat-tema.

Matmagasinet
Med hemtrevliga Matmagasinet får våra mamma goda och inspirerande recept till alla tillfällen i livet – från en vardagsmiddag till helgens fest. Här hittar alla som älskar att laga mat massor av nya spännande recept och smarta tillagningsknep. Vi möter också aktuella matprofiler och får smakrika dryckestips.

 

Hälsa

MåBra
Sveriges största hälsotidning är fullmatad med nya hälsotrender och råd för att utvecklas och motiveras till bättre mående. Hos MåBra får vi alltid hälsosamma recept och expertråd utan pekpinnar. MåBra vill inspirera och skapa en rutin som går att följa varje dag – att må bra ska inte vara krångligt.

 

Veckotidningar

 Allers
Sveriges största veckotidning är också en av de mest inspirerande! Hos Allers hittar vi matglädje med recept och bakning som passar hela familjen. Vi bjuds på knepiga korsord och vackra handarbeten – och får sätta våra gröna fingrar på prov med fantasifulla blomsterarrangemang och trädgårdstips.

Allas
Lyxa till vardagen med veckomagasinet Allas som vänder sig till kvinnan mitt i livet, och skriver engagerande om relationer och tankeväckande livsöden. Med Allas får vi även inspirerande läsning om hälsa, skönhet, handarbeten och inredning – och såklart massor av fantastiska recept.

Hemmets Veckotidning
Med Hemmets Veckotning får vi det bästa av allt – goda och enkla recept, långläsningar, krönikor, mode och skönhet – och såklart de berömda korsorden. Hemmet Veckotidning har något för alla och på sidorna får vi ta del av allt som ger tillvaron glädje och avkoppling.

Året Runt
Tidningen som är som en god vän, hos Året Runt samlar vi allt som behövs för en avkopplande stund. Recept för vardag och fest, intervjuer med spännande människor och massor av läsning om kvinnors hälsa. Självklart får du också kluriga kryss!

 

Inredning

ELLE Decoration
Stilsäkra inredningsmagasinet ELLE Decoration guidar oss till säsongens inredningstrender. Som läsare blir vi alltid uppmuntrade att hitta vår egen personliga och unika stil samtidigt som vi inspireras av det senaste från designvärlden, de vackra hemmen i reportagen och utvalda shoppingtips.

Residence
Med unika inredningsmagasinet Residence får vi en guide till hela hemmet – från inredningsdetaljerna till arkitekturen. Residence skriver engagerande om formgivning och inredning med ett fokus på Sverige och Norden, blandat med aktuella personporträtt och fantastiskt foto. Residence är magasinet som inspirerar de större inredningsdrömmarna.

 

Kändisar och kungligheter

Svensk Dam
Helt ensam i sitt slag – Svensk Dam är Sveriges ledande tidning för kungliga nyheter. Här får vi följa svenska kungafamiljen och kungahusen ute i världen med de senaste nyheterna och fördjupande reportage. Svensk Dam bjuder även på glamorösa mode- och skönhetstips, och inspirerande hemma hos-reportage.

Hänt i veckan
Älskar mamma kändisnyheter så har du hamnat rätt! Populära Hänt i veckan gräver lite djupare och avslöjar lite mer med unika intervjuer och reportage om kändisar och kungligheter. Hänt i veckan skriver alltid med glimten i ögat och hittar de unika vinklarna – vilket gör att de sticker ut i tidningshyllan.