Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgrens heta romans med strippan – och annat du inte visste om

17 jun, 2021 
Pernilla Wahlgren är en av Sveriges absolut kändaste personer, som syns både i egna realityserien Wahlgrens värld så väl som jurymedlem i Masked singer.
På sina sociala medier följd hon av hundratusentals personer, och hon är känd för att vara väldigt öppen med sitt liv inför publiken.
Men här är nio oväntade saker du kanske ändå inte visste om stjärnan!
Annons
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artistenBrand logo
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artisten

Så lång är Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är inte särskilt lång – artisten och tv-profilen mäter 156 centimeter över havet!

Romansen med strippan

Pernilla Wahlgrens relationer har under hennes karriär minst sagt varit omskriva. Äktenskapet och skilsmässan från Emilio Ingrosso känner alla till, likväl som relationen med polisen Joachim Lennholm.

Men vad många inte vet är kanske att Pernilla Wahlgren också varit tillsammans med Glenn Spove – Sveriges första manliga strippa.

I Herngrens husbil 2018 berättade hon om romansen.

– Sveriges första strippa. Han hade långt blont hår och så var han muskulös och hade speedos på sig. Och stod och strippade. Nej men det var en fling, sa Pernilla i programmet.

Annons

– Vad snackade ni om när ni inte låg? undrade en nyfiken Felix Herngren.

– Jag minns knappt honom, konstaterade Pernilla skrattande.

Kort glad och tacksam betalade huset

De senaste åren har Pernilla Wahlgren jobbat sig till en riktigt god ekonomi, efter att ha slitit med att få pengarna att gå ihop under barnens uppväxt. Succén först med realityserien Wahlgrens värld, som nu har gått i nio säsonger på Kanal 5, och sedan med showen Pernilla Wahlgren: Kort glad och tacksam har gjort att Pernilla kunnat köpa sitt drömhus i Spanien. Nu ska hon också bygga sitt drömhus i Stockholm.

– Jag hade inte haft råd med mitt nya hus i Marbella utan succén med programmet och showen. Men man ska också komma ihåg att jag tagit en väldigt stor risk eftersom jag är medproducent. Om publiken skulle svika så drabbar det mig hårt. Och tvärtom. Nu med utsålda hus är det klart det blir klirr i kassan, har Pernilla Wahlgren sagt till Expressen.

Annons

Då fick hon barn

Pernilla Wahlgren har fyra barn – Oliver, Bianca och Benjamin med exmaken Emilio Ingrosso, och sonen Theo med exet Joachim Lennholm. Äldsta sonen Oliver föddes 1989, när Pernilla Wahlgren bara var 22 år gammal. Oliver var också den enda av barnen som fick vara med på Pernilla och Emilios bröllop 1993, eftersom de andra inte var födda. Bianca Ingrosso föddes 1994, och Benjamin Ingrosso 1997.

Sonen Theo föddes 2007, och fyllde nyligen 14 år.

Så ser sonen Theo ut

Medan de flesta har koll på Pernillas numera vuxna barn Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso, så har man kanske inte hängt med på hur minstingen Theo vuxit upp.

På sonens födelsedag i mars lade hon upp ett känslosamt inlägg där hon hyllade sonen, som trots att han är yngst i familjen inte är så liten längre.

”Varje dag med dig gör mig lycklig & varm i hjärtat! Du är snäll, empatiskt, omtänksam, rolig, social & smart. Ingen kan linda mig runt sitt lillfinger som du..!”, skrev hon till sonen.

Annons

Hittat kärleken igen – Pernillas nya pojkvän

Pernilla Wahlgren har efter många år av att vara singel hittat kärleken i företagaren och amatörmodellen Christian Bauer, som hon är ordentligt nykär i. I podcasten Wahlgren och Wistam har hon berättat att de två är så förälskade i varandra att de har börjat gråta.

"Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu....Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg & harmonisk. Är så tacksam att jag vågade öppna upp mitt hjärta igen, och att jag får känna allt det jag känner just nu...!”, skrev hon på Instagram när hon gick ut med relationen.

Skulle lanseras utomlands – blev gravid

Pernilla Wahlgren var stor i Sverige på slutet av 80-talet, och det fanns faktiskt planer på att hon skulle lanseras utomlands. För Linda Nyberg på TV3 berättade Pernilla Wahlgren 2003 att hon hade skrivit kontrakt med 1980-talets stora låtskrivare Stock-Aitken-Waterman, men att lanseringen drog ut på tiden. Medan hon väntade hann hon bli gravid med Oliver.

Annons

– Sedan blev jag gravid och då kände jag: hur ska det bli nu? Hoppas de inte ringer.

Är butiksägare

Pernilla Wahlgren har minst sagt många strängar på sin lyra – utöver att vara artist, skådespelare, poddare och tv-profil så är hon också företagare, och driver butiken MiNilla. Butiken, som finns både på webben och i centrala Stockholm, startade hon tillsammans med vännen Mia Bodén, för att sälja sådant hon själv gillar inom mode och inredning.

Oväntade relationen med Peter Jöback

I dag är Peter Jöback och Pernilla Wahlgren några av landets största stjärnor – men faktum är att de har känt varandra sedan de var barn. När Pernilla var 10 år och Peter Jöback 13 så jobbade de tillsammans i musikaler, och sedan dess har vänskapen hållit i sig.

– Vi jobbade bland annat på Gotland en hel sommar och bodde ihop och allt. Man kommer väldigt nära då, har Peter Jöback berättat från uppväxten.

Annons