Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sportstjärnan Miguel Oliveira väntar barn – med styvsystern

20 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT/Instagram.
Motorsportstjärnan Miguel Oliveira ska bli pappa för första gången – med sin styvsyster.
Paret, vars föräldrar alltså är gifta med varandra, gifte sig också nyligen, och gör sig nu redo för en ny familjemedlem.
”Jag ser fram emot att få lära känna dig älskling”, skriver Oliveira på Instagram.
Annons
Det här heter kändisarnas barn födda 2021Brand logo
Det här heter kändisarnas barn födda 2021

Portugusiska Miguel Oliveira, 26, är en av de stora stjärnorna inom motorsport och roadracing. Men det är inte hans imponerande sportkarriär som får folk att prata om honom på senaste tiden. Miguel är nämligen nygift med sin styvsyster, skriver Expressen.

Det var i veckan som han visade upp bröllopsbilder inför sina 630 000 följare, från bröllopet med hustrun Andreia Pimenta – och nu går paret också ut med att de väntar sitt första barn tillsammans.

”Våra liv fortsätter nu tillsammans med en speciell följeslagare. Det är en roll som kommer vara livet ut, den att vara förälder. Jag ser fram emot att få lära känna dig älskling”, skriver Miguel Oliveira på Instagram.

Träffades genom föräldrarna – som gifte sig

Miguel och Andreia är alltså inte bara nygifta och blivande föräldrar – de är också styvsyskon. Miguels pappa är gift med Andreias mamma. Även om paret inte har några som helst blodsband så var det inte lätt för dem att gå ut med sin relation. Istället dolde de den länge. De träffades redan i början av tonåren och blev snabbt vänner, men med tiden insåg de att de ville vara mer än så.

– Innan kärleken fanns en stor vänskap. Vi växte upp tillsammans, har Miguel Oliveira tidigare sagt till portugisisk tv.

– Någon gång insåg vi att det var mer än vänskap, det var en väldigt stark kärlek.

Nu ska sportstjärnan och hans fru alltså bilda sin egen familj – grattis säger vi!

Annons