Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Väder-Lasse Rydqvist har gift sig med Malva – bilderna från bröllopet

09 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt, Instagram
Väder-Lasse Rydqvist har gift sig med Malva – bilderna från bröllopet
Lasse Rydqvist har fått sin Malva! TV4-meteorologen har gift sig och berättar nu om bröllopet på Gotland.
Annons
TV: 5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
TV: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

För två år sedan gick han ner på knä och friade i kärlekens stad Paris, och nu har bröllopsklockorna ringt! TV4-meteorologen Lasse Rydqvist, även kallad Väder-Lasse, har gift sig med Malva Lindborg.

Berättar om bröllopslyckan

Bröllopet ägde rum i Klintehamn på södra Gotland, och i ett inlägg på Instagram delar Lasse med sig av bilder från den stora dagen och skriver kärleksfullt:

”En dag jag aldrig glömmer och bär med mig i mitt hjärta för all framtid. Tack till alla som gjorde den oförglömlig och som skickat lyckoönskningar!”, skriver han i ett inlägg på Instagram, han fortsätter:

”Malva Lindborg sedan första dagen vi träffades så har vår kärlek växt och du har gjort mig till den bästa versionen av mig själv. Så återigen: 'Betvivla att stjärnorna lyser, att solen går upp var dag. Betvivla att sanning är sanning, men tro: dig älskar jag' ”.

Annons

Tårarna under bröllopet

För Aftonbladet berättar han att det inte blev ett tårfritt bröllop från hans håll.

– Jag sprack på en gång. Så fort jag såg brudföljet gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Jag bölade flera gånger, både under vigseln och middagen. Det är inget som jag sticker under stol med, säger han till tidningen.

Och inte minst för att hans nyblivna hustru strålade.

– Hon var supervacker och när vi gick ut från vigseln var jag tvungen att säga ”älskling, din klänning är verkligen supersnygg”. Jag hade inte sett den innan och hade ingen aning om hur den skulle se ut, berättar Lasse.

Föräldrar till dottern Nora

Förra sommaren blev paret föräldrar till dotter Nora, och både Lasse och Malva vill gärna att familjen ska utökas. Att ha syskon är viktigt, påpekar Lasse som själv har flera, för Aftonbladet.

TV: Svenska kändisarna som har 5 barn eller flerBrand logo
TV: Svenska kändisarna som har 5 barn eller fler
Annons