I annonssamarbete med IKEA

Oavsett om du har en rymlig walk in-closet eller minimalt med garderobsplats så gäller det att nyttja utrymmet på bästa sätt. Med rätt förvaring så skapar du maximalt med utrymme, och den ultimata basen för ett hem med ordning och reda. IKEAs inredare Annsofi Söderholm berättar att lösningen på förvaringsproblemen handlar om att tänka över sina behov.

– Kolla vilka kläder du har och hur kläderna mår bäst utav att förvaras. Behöver du möjlighet att kunna hänga, tänka mer säsongsbetonat eller har du många accessoarer du behöver förvara?

Hitta det du letar efter och slipp stök och oreda med accessoarer som ligger på rätt plats.

Accessoarer på rätt plats med småförvaring

 

Saknar du förvaring för accessoarerna? IKEAs KOMPLEMENT garderobsinredning har allt för att skapa bästa förvaringen med insatser för smycken, skärp och solglasögon där du enkelt ser vad du har och slipper stök och saker på fel plats.

En välordnad garderob gör det lättare att hitta vad du söker – inget hamnar längst bak och glöms bort.

Häng snyggt och inspireras

 

Glömmer du ofta bort plagg för att du inte kan hitta dem så är det dags att ta tag i förvaringen.
–Det är precis som med finporslinet man bara tar fram på julafton. Om man påminns att man har det så åker porslinet även fram på torsdagen. Det är lite samma sak med kläder. Du inspireras om det hänger snyggt i garderoben, tipsar Annsofi Söderholm.

Bygg din drömgarderob med hjälp av IKEAs smarta garderobssystem PAX.

Bygg en smart drömgarderob

Platsbyggda eller inbyggda garderober ger maximal med förvaring och plats i ditt hem. Med IKEAs garderobssystem PAX kan du välja stommar, dörrar och knoppar som matchar din stil och inredning. Du kan välja mellan färdiga kombinationer eller skräddarsy en garderob från grunden. Bor du litet eller vill spara plats – välj skjutdörrar. Något som Annsofi Söderholm även tipsar om för att hålla plaggen fräscha.

– Med en dörr på garderoben slipper du vädra plaggen eftersom det håller damm borta.

Gör det lättare att hitta favoritplaggen med hjälp av en färgkoordinerad garderob.

Organisera efter säsong och färg

I Sverige så har vi många plagg som är säsongsbetonade och oftast används plaggen bara under bara några månader. Stuva undan det du inte använder just nu i smarta genomskinliga backar så att du enkelt hittar dem igen nästa säsong. Annsofi Söderholm tipsar även om att organisera sin säsongsgarderob efter färg – något som ger din garderob butikskänsla.

– Få in butikstänket lite, och applicera det hemma. När du vill ha din vita blus så hittar du den snabbt om du färgkoordinerat allt du äger. Det är enkelt och snyggt.

Behöver du hjälp med att planera din garderob?

Tillsammans med garderobsspecialisterna på IKEA skapar du en lösning som passar just dina behov. Du kan få hjälp helt kostnadsfritt i varuhuset eller över telefon. Du kan även boka ett hembesök för 599 kr. Mer info hittar du här.