ANNONSSAMARBETE MED BECKERS FÄRG

Trendkollektionerna In Beige We Trust, Sea Ya & Hey Stylish

Advertisement

Efter månader av distansjobb och familjekvällar har hemmet blivit den plats där vi alla spenderat mest tid – och visst har inredningslusten börjat bubbla längst vägen? Med det nya året och med våren alldeles runt hörnet söker många förändring och mer kulör i hemmet – här kan något så lätt som ett nymålat rum eller gamla möbler i en ny kulör göra underverk.

TV: 5 billiga sätt att göra om i hemmet
1:32

Efter reklamen: TV: 5 billiga sätt att göra om i hemmet

(1:32)

Slå på ljud

Att måla om hemma är ett enkelt sätt att ändra känslan i ett rum, där kulören samtidigt kan lyfta hela hemmet och inredningen. Tanken på att misslyckas med färgmatchningen av hemmets olika rum och möbler kan vara skrämmande – här är knepet som garanterar färgharmoni i hemmets alla rum.

Trendkollektioner som inspirerar och förenklar

Beckers tar årligen fram trendkollektioner för att inspirera, förenkla kulörvalen och ge möjligheten att skapa personliga hem. I år utgörs trenderna av tre kulörfamiljer, Sea Ya, In Beige We Trust och Hey Stylish, med nio kulörer per familj.

Sea Ya

De breda kulörpaletterna går från rum till rum och uppmuntrar oss att hämta upp kulörer i hemmets inredning. Paletterna är inspirerade av platser, personlighet och längtan – och det finns en kulörfamilj för just dig.

Tre kulörfamiljer som skapar färgharmoni

Ska du måla om hemma är Beckers kulörfamiljer ett säkert kort. Inspireras av de olika kulörerna och vilken känsla de vill förmedla i hemmet. När du hittat paletten som matchar dig och den känsla du söker i hemmet är det bara att sätta igång och måla om väggar, tak och möbler. Färgharmonin i hemmet – den är säkrad!

Sea Ya

Det här är kulörfamiljen för dig som gillar det färgstarka och optimistiska. I paletten finns en längtan efter glädje och kravlöshet – hemmet bubblar av energi och andas en stark personlighet.

Kulörfamiljen Sea Ya

Väggen är målad i kulören Karamell 700 & byrån i kulören Snäckskal 569.

- I kulörfamiljen ser vi längtan efter semester och resande. Det kan vara bara tanken på det – för visst längtar man efter att resa igen och uppleva andra saker? säger Yvonne Karlsson, kulörexpert på Beckers.

Som vi hör på namnet minner kulörerna i familjen om havet och reseminnen och inkluderar kulörer som Snäckskal och Våg. Med den här trendkollektionen kan du skapa ett hem med influenser från sydligare breddgrader. Kulörerna passar utmärkt även till gamla möbler i hemmet – en färgklick som förgyller inredningen, samtidigt som det är ett hållbart val.

SeaYa, kulörkarta

In Beige We Trust

Om du vill att ditt hem ska vara en trygg och harmonisk plats där du kan koppla av är den här kulörfamiljen något för dig. Kulörerna är jordnära, rogivande och mjuka och perfekta för dig som söker en förlängning av det vita och grå i hemmet.

Kulörfamiljen In Beige We Trust

Här kombineras väggen målad i den ljusa kulören Camee 651 med lister i Chateau 713 och en dörr i harmoniska Sisal 559.

- Den här kulörfamiljen visar en längtan efter balans och harmoni, med hemmet som en slags rekreationsplats där man kan vila och landa, förklarar Yvonne Karlsson, kulörexpert på Beckers.

Till den här harmoniska färgskalan är det enkelt för inredningen att ta plats. Här står designklassiker sida vid sida med loppisfynden målade i matchande kulörer. Skalan går från dämpade kulörer i ljust beige till bruna och violetta toner, med kulörer som Vintage och Hortensia, som tillsammans skapar ett vilsamt hem.

IBWT, kulörkarta

Hey Stylish

Gillar du att unna dig mitt i veckan och vill sätta guldkant på vardagen? Då är Hey Stylish som gjord för dig och ditt hem. Kulörfamiljen skapar ett elegant och lyxigt hem där de mörka kulörerna, tillsammans med tunga gardiner och fluffiga kuddar, ger en riktig hotellkänsla.

Kulörfamiljen Hey Stylish

Väggen är målad i Salvia 825.

- Med multifunktionella hem som vi har så kanske det är lite skönt med en smula guldkant på tillvaron och faktiskt få lite lyx i vardagen, förklara Yvonne Karlsson, kulörexpert på Beckers, som menar att Hey Stylish skapar just den känslan i hemmet.

Kulörmässigt ser vi en skala med mustiga gröna, blå och bruna toner, med kulörer som Khaki och Oregano. Med kulörfamiljen på väggar och i inredningen skapas ett ombonat hem. Tillsammans med mjuka textilier, stilfulla möbler och levande ljus tar vi oss bort från vardagsstrul och omfamnar lyxen i veckans alla dagar.

Hey Stylish, kulörkarta
Se också: Fem stora inredningstrender 2022 enligt Pinterest
1:30

Efter reklamen: Se också: Fem stora inredningstrender 2022 enligt Pinterest

(1:30)

Slå på ljud

Klicka här för mer kulörinspiration!