Annons

Annons

Köpenhamns bästa inredningsbutiker


Höstlov! På redaktionen är det ovanligt tyst och tomt. Lusten att ta ledigt och åka till Köpenhamn för lite ny inspiration är påtaglig. Här tipsar vi om fem inredningsbutiker absolut värda ett besök.

Fritz-Hansen_Store_Copenhagen_

Republic of Fritz Hansens första butik i Köpenhamn öppnades nyligen på hörnet Købmagergade Valkendorfsgade. Adressen är Valkendoftsgade 4. Väldigt snygg. Öppet vardagar 12 till 18 och 10 till 16 lördagar.

Annons

HAY-store-copenhagen

Hay på Østergade 61 är alltid kul, dessutom bjuder butiken på en fantastisk utsikt över stan. Öppet 10-18 vardagar och 10-16 lördagar.

gubi-store-copenhagen

Gubis butik på Møntergade 19 är en sann skönhetsupplevelse. Här väcks habegäret, allt är vackert men också väldigt exklusivt.

studio-oliver-gustav-showroom-copenhagen

En sväng in om Studio Oliver Gustav är ett måste. Adress Store Strandstræde 9, öppet tisdag till fredag 11-17 och lördagar 11-15.

le-beau-marche-butik-restaurang-copenhagen

Sist men inte minst är ett besök på Beau Marché för en titt i butiken och sedan något litet gott på restaurangen. Adress Ny Østergade 32. Butiken är öppen vardagar 10-18, lördagar 10-17. Restaurangen har öppet till kl 24.

Läs även:

3 vintagepärlor i Köpenhamn

7 bästa restaurangerna på Gotland värda ett besök

(25)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar