Annons

Annons

Letar du hotell? Hyr ett kändishus istället!


Är din största idol Elisabeth Taylor eller är du helt tokig i Twilightfilmerna? Då är den här tjänsten något för dig. HomeAway möjliggör nämligen uthyrning av bostäder som har ägts eller fortfarande ägs av kändisar.

Många av oss har drömt om att någon gång bli en berömd artist eller skådespelare. För majoriteten av oss förblir det just en dröm, men det behöver inte hindra oss från att bo som en kändis. Eller snarare, bo i ett hus som faktiskt har ägts eller fortfarande äga av celebriteter världen över.

Annons

Det är HomeAway som möjliggör uthyrning av unika hem som förekommit i såväl filmer som TV-serier. Vad sägs om att bo i mästermagikern Houdinis fem tunnland stora privata egendom beläget i Hollywood Hills, USA, komplett med eget vattenfall, pool, spa, sju lusthus och parkeringsplats för över 80 bilar? Eller kanske Elizabeth Taylors före detta hem i Palm Springs, USA?

5 hus du kan hyra via HomeAway:

1. MTV Real World House, Key West, USA

Det färgglatt inredda huset var huvudscen för inspelningen av MTV-serien Real World, där deltagarna levde tillsammans dygnet runt. Hemmet är en riktig vitamininjektion med alla färger och oväntade detaljer. De åtta sovrummen har namn som Orange, Surf och Pineapple – precis lika knasigt och roligt som det låter!
Pris: Ca. 17 100 kr/natt

2. Houdini Estate, Hollywood Hills, USA

Den legendariska trollkarlen Harry Houdinis gamla hem är något utöver det vanliga. På egendomen finns en vandringsled, ett naturligt vattenfall, sekelgamla palmer och exotiska växter liksom en pool, ett spa, en BBQ-yta, sju lusthus, en damm med Koi-fiskar och parkering för över 80 bilar.
Pris: Ca. 16 500 kr/natt

3. House Paraty, Rio de Janeiro, Brasilien

Känt från filmen Twilight Breaking Dawn, där Bella och Edward firar sin smekmånad i. Enda sättet att ta sig hit är via båt eller helikopter, perfekt för alla som helst undviker oväntat besök. I hyran ingår även 220 meter privat sandstrand.
Pris: Ca. 22 350 kr/natt

4. Casa Elizabeth, Palm Springs, USA

Elizabeth Taylors tidigare hem i Palm Springs är fortfarande inrett med stora delar av skådespelerskans personliga ägodelar. Med fyra sovrum och fem badrum finns det gott om rum för alla. Palm Springs har länge varit ett populärt resmål för de rika och berömda, så passa på att kändisspana!
Pris: Ca. 4 000 kr/natt

5. Extraordinär strandvilla, George Town, Bahamas

Bougainvillea House Villa har inhyst både miljardärer och Hollywood-kändisar. Med lyxiga faciliteter och omringat av vackra sandstränder förstår vi varför strandvillan blivit ett så populärt semestermål för kändisar.
Pris: Ca. 19 3000 kr/natt

Läs även:

7 resor alla borde göra minst en gång i livet

Här finns solen i höst – 7 varma weekends

Det här betyder stjärnorna på hotell utomlands

(3)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar