Schlagerstjärnan Charlotte Perrelli, 43, väntar barn med sin kärlek Anders Jensen. Detta blir Charlottes fjärde barn – hennes andra barn tillsammans med Anders.

På Instagram berättar artisten om glädjebeskedet:

”Overkligt men sant”.

Hon berättar i bloggen att hon velat hålla graviditeten hemlig så länge som möjligt, eftersom hon haft problem med missfall tidigare.

”Nu vågar vi berätta. Jag är gravid och Anders och jag väntar vårt andra gemensamma barn. För mig blir det mitt fjärde. Som de flesta känner till har det varit en minst sagt krokig väg hit. Så många besvikelser då det slutat med missed abortion”, skriver Charlotte.

 

503 Service Unavailable

Stjärnan har alltid blivit gravid väldigt lätt, men haft problem med att kroppen stött bort fostret.

”Denna gången ringde jag en läkare som jag nyligen fått nys på och som visste hade bra koll på detta område. Vi satte ihop en plan för medicinering som innehåller bland annat kortison för att dämpa mitt immunförsvar och för att kroppen inte ska stöta bort det”, berättar Charlotte.

Charlotte Perrelli gravid 2018

Charlotte Perrelli visar upp gravidmagen.

Efter många försök verkar det ha gått vägen denna gång – och anledningen till att hon väljer att berätta om den glada nyheten är för att det börjat synas att hon väntar barn.

”Jag hade gärna hållit det hemligt till Duedate pgr av mitt trackrecord men det börjar bli otroligt svårt då jag har en rejäl kula på magen”, skriver hon vidare.

Charlotte Perrelli spelar just nu in Så mycket bättre på Gotland.

LÄS OCKSÅ:

Svenska kändisbarnens fina namn – 80 tips att inspireras av!

FOTO: Ibl, Instagram

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: