Roliga uppblåsbara leksaker

Sommaren är runt hörnet och nu längtar vi efter varma dagar vid en pool eller strand. Att få hänga med kompisar och bara njuta av ledighet, tillsammans.

13 roliga uppblåsbara prylar

Vad sägs om att göra sommardagarna extra härliga med en jättestor uppblåsbar flamingoflotte, ananaskyl eller solsäng? Vi har hittat säsongens roligaste och bästa uppblåsbara prylar:

HUR KUL vore det inte att glida runt med gänget i enhörning som denna i sommar? En megastor flotte från Bestway. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

En skön uppblåsbar solsäng från Intex, enkel att packa med på semestern. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

En flamingoflotte som rymmer sex personer OCH har inbyggda dryckeshållare, från Clas Ohlson. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

 

Håll drycken kyld med stil. En rolig kyl perfekt att ställa ut i trädgården på sommarfesten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Häng på en glass i sommar. Snygg uppblåsbar madrass från Intex. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

Varför inte utmana varandra med vem som kan sitta lägst på tjuren i mitten? En rolig badleksak från Partykungen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

 

Guppa runt på en rosa och glittrande snäcka, från Intex. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

Bästa poolsaken! En flytande drickahållare i form av en pinata, från Partykungen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Ännu en snygg kyl, i form av en ananas, från Partykungen. Somrigt och härligt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Ser så gott ut! Vem vill inte ha en munk nu? En rolig badring, från Partykungen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Gillar du hundar? Varför inte hänga på en i sommar då? Rolig badring från Intex, här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

Uppblåsbar sombrero

Hatt eller dryckeskylare? Spelar det någon roll? Rolig uppblåsbar sombrero från Partytajm. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

LÄS MER:

16 härliga sommarparfymer att investera i

Sommarens finaste klänningar – 12 favoriter för soliga dagar

Årets finaste sommarmode under 400 kronor

Mer läsning

Femina