ANNONSSAMARBETE MED EFVA ATTLING

Årets härligaste högtid ligger runt hörnet – och likaså alla dess förberedelser. Det ska handlas julklappar, men också önskas egna. Ett säkert kort i sammanhanget, som verkar ha en stående punkt år efter år på önskelistan är smycken. Att få ett noga utvalt smycke från någon du tycker om är alltid en uppskattad gåva – särskilt om du haft ett finger med i spelet själv.

Att fullända din look med personliga smycken är helt rätt i vinter. Statement-halskedjor, nätta guldhalsband och armband eller pampiga ringar – you name it. Säsongens smycken har något för alla, oavsett om du vill ha ett smycke som en diskret detalj eller om du vill att det ska bära hela looken.

På jakt efter inspiration? Här är några stilsäkra favoriter att skriva upp på önskelistan!

Bär ett smycke som gör skillnad

Många gånger är det mer betydelsefullt att ge än att få. Önska dig något som betyder och gör gott för någon annan! Efva Attling Stockholm har ett urval av smycken där en del av intäkten doneras för att hjälpa utsatta människor som är beroende av just genorisitet från omvärlden. Kort och gott, investera i ett smycke med vetskapen att du gjort skillnad.

En tidlös klassiker

Det brukar sägas att diamanter är en kvinnas bästa vän. Vi instämmer, och vill tillägga att det är en tidlös sådan. Diamanter och ädelstenar är kanske inget man får varje jul, men vad gör väl det när de aldrig tappar kvaliteten och wow-faktorn? Välj bland hängande örhängen, statement-halsband eller ringar med ädelstenar och vi lovar att du kommer att glimra ikapp med granen många jular framöver.

Inspireras av proffsen

Sugen på ett smycke men svårt att välja? Inspireras av nån som vet. Och vem är bättre att ta råd ifrån än en ikonisk smyckesdesigner? Efva Attling har samlat alla sina favoriter för att hjälpa oss på traven:

”Av alla mina hundratals smycken som jag har designat genom åren så är det naturligtvis några som jag älskar lite mer. De som är förknippade med ett minne, något som berört mig, en speciell situation. Men också en härlig fest där mitt smycke verkligen förhöjt min klädsel”. Se Efvas favoriter ovan.

Här hittar du alla smycken från Efva Attling.

 

Utvald läsning

Femina