I annonssamarbete med Efva Attling

I USA är ”self-gifting” bland kvinnor en trend på uppgång. Vi sitter inte längre och väntar på att gåvorna ska landa i knäet, vill vi ha något så köper vi det! En av de populäraste presenterna att ge sig själv är smycken – och det är kanske inte så konstigt att det är just halsband och örhängen vi kvinnor vill belöna oss själva med. Till skillnad från ett par skor eller en klänning så slits smycken inte ut. Tvärtom så blir de ett minne för livet som påminner oss om tillfället då de inköptes.

I sommar vill vi bära en mix av det diskreta och det uttrycksfulla. Vi vill att våra smycken ska berätta en historia, och göra något mer för vår utstrålning än att bara dingla kring halsen. Efva Attling är känd för sina omsorgsfullt designade smycken som alltid låter kvinnan som bär dem stå i centrum. Hennes vårkollektion är full av feminina former, skimrande pärlemor och kvinnans bästa vän… som sägs vara diamanter.

Armband från kollektionen Mother of Pearl i pärlemor och silver, 4200 kronor. Örhängen i silver från kollektionen Feminine, 1900 kronor. Halsband från kollektionen One Crystal i guld och bergkristall, 6900 kronor. Ring från kollektionen Pretty in Blue i silver och topas, 4500 kronor.

Halsband i silver och topas från kollektionen Pretty in Blue, 4000 kronor. Armband i silver från kollektionen Miss Butterfly, 750 kronor.  Ring i silver och färgad sten från kollektionen Dream Collection 1900 kronor. Örhängen i guld och diamanter från kollektionen Million Stars 76 900 kronor.

Mest läst