Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Filippa K släpper vårkollektion 2021 – se plaggen här

10 feb, 2021 
AvVilma Nordell
AvVilma Nordell
Filippa K vårkollektion 2021
Nu finns Filippa K:s vårkollektion för 2021, med skräddade snitt i skandinavisk design hittar vi hållbara basplagg och säsongsanpassade pieces i jordnära toner, vitt och årets trendfärger rosa och blått.
Annons

Nu har Filippa K lanserat sin vårkollektion för 2021 där alla plagg är designade i tidlösa modeller med kvalitet som håller år efter år. En kollektion för komfort med plagg i mjuka och hållbara material, skräddade snitt i skandinavisk design. Den är inspirerad av den kommande årstiden från tidig vår och under hela sommaren med plagg som håller dig sval och andas. Med nyanser från klassiska beige och vitt till årets trendfärger blått och rosa.

Filippa k vårkollektion 2021

– Med den här kollektionen vill vi utforska tanken kring en garderob som inte behöver kompromissa mellan komfort och stil. Den är sann mot personer som vill bära plaggen under säsongen och många år framöver, säger Emil Wiman, Head of Design på Filippa K.

Annons

Våra favoriter från Filippa K:s vårkollektion 2021:

Matchande kostymset, stickade tröjor i kashmir och hållbara kostymbyxor.

filippa k jacka

En mjukt vadderad jacka som blir en uppdaterad bomberjacka. Skräddade designdetaljer balanserar de klassiska detaljerna. Den finns här (reklamlänk).

filippa k polo

Svart polotröja i hållbar mjuk viskos. Den finns här (reklamlänk).

Annons
filippa k stickad väst

En grovstickad väst i en mix av italiensk ull och kashmir med v-ringning samt ribbstickad kant vid ärmslut, halsringning och fåll. Den finns här (reklamlänk).

filippa k ballerinaskor

Stilren ballerinasko med dold support på insidan. Lätt och ofodrad med mandelformad tå och gummisula för skydd. Finns i fler färger. De finns här (reklamlänk).

Annons
filippa k kappa

En kopparbrun skräddad rock i hållbar triacetat med skjortkrage med dold knäppkant fram och snedställda stolpfickor i sidan. Se den här (reklamlänk).

filippa k kostymbyxor

Kostymbyxor i triacetat, ett lyxigt material som varken krymper, skrynklar eller bli statiskt. De har normal passform, vidare ben och är extra lång i modellen. De finns här (reklamlänk).

Annons
filippa k omlottklänning

Omlottklänning med mjukt fall, tillverkad i lätt chiffong från återvunna PET-flaskor i beige nyans. Finns i fler färger. Se dem här (reklamlänk).

filippa k stickad tröja

Lätt tröja i en mjuk mohair- och ullblandning i ljus nyans. Normal passform och höftlång modell. Den finns här (reklamlänk).

filippa k skjorta

Avslappnad blus tillverkad i chiffong från återvunna PET-flaskor. Med volym i ärmarna och med ståkrage, finns i fler färger. De finns här (reklamlänk).

Annons
filippa k vit skjorta

En figurnära vit skjorta med alla klassiska detaljer med två utanpåfickor fram, en skjortkrage och ärmsprund med knappstängning. Den finns här (reklamlänk).

filippa k vit kjol

En veckad midikjol inspirerad av herrskrädder och hög slits i mitt bak ger extra volym. Den finns här (reklamlänk).

filippa k stickad tröja

En stickad tröja i oversize-modell, tillverkad i en mix av merinoull och mjuk kashmir. Finns även i svart. Den finns här (reklamlänk).

Annons
filippa k vit tshirt

Avslappnad vit t-shirt i lätt bomull med v-ringning. Finns även i svart. Se dem här (reklamlänk).

kostymbyxor filippa k

Ljust rosa kostymbyxor tillverkade i lyxig och hållbar triacetat som varken skrynklar eller krymper, med normal midja och raka ben. De finns här (reklamlänk).

jeansskjorta filippa k

En jeansskjorta tillverkad i ekologisk bomullschambray. Den har alla klassiska skjortdetaljer i en smickrande stor passform. Den finns här (reklamlänk).

Annons
blå cardigan filippa k

En ljusblå cardigan i merinoull, tillverkad av ren ull i ett lätt material och med knappstängning framtill. Finns i fler färger. Se dem här (reklamlänk).

Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

LÄS MER:

Annons