ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

Under våren 2020 var vi många som jobbade hemifrån och kanske slängdes kavajen på framförallt inför viktiga möten över Zoom och Teams. Men nu är hösten 2020 här och vi är fler som åtminstone jobbar några dagar på kontoret varje vecka. Behovet av en ny höstgarderob som passar både på kontoret och till vardags lockar nu när vi äntligen får visa upp oss igen!

Några som gör ordentlig comeback efter en turbulent vår är MQ MARQET och det gör de genom att äga arbetslivet i höst. En helt ny kostymkollektion har nu sett dagens ljus och den är full av snygga och dressade plagg som gör dig redo att möta vardagen varje dag.

Plaggen är i hög kvalitet med ett fint hantverk på utvalda detaljer där inget lämnats åt slumpen. För ett företag som MQ MARQET som hjälpt kunder att hitta sin stil sedan 1957 är det viktigt att ha lösningen på kundens problem och att alltid vara ärlig när det kommer till passform och kvalitet.

De här klassiska nyckelplaggen är allt du behöver i din kompletta höstgarderob och kläderna håller år efter år – vilket är en viktig del i MQ MARQETs hållbarhetsarbete.

Shoppa looken – här är 15 plagg att investera i!

Topp, 299 kronor. Shoppa här!

Blus, 599 kronor. Shoppa här!

Byxor, 1299 kronor. Shoppa här!

Blus, 399 kronor. Shoppa här!

Kjol, 999 kronor. Shoppa här!

Blus, 399 kronor. Shoppa här!

Kjol, 799 kronor. Shoppa här!

Kavaj, 1699 kronor. Shoppa här!

Byxor, 599 kronor. Shoppa här!

Blus, 699 kronor. Shoppa här!

Byxor, 699 kronor. Shoppa här!

Kavaj, 1299 kronor. Shoppa här!

Byxor, 1099 kronor. Shoppa här!

Byxor, 999 kronor. Shoppa här!

Kavaj, 1499 kronor. Shoppa här!

Till kollektionen!