Tote-väskor

Är du på jakt efter en väska att bära med i vardagen som rymmer både dator och gymkläder? Tote-väskan är det perfekta och trendiga valet som dessutom håller stilen. Vi har samlat våra favoriter från budget till lyx i klassiska nyanser och mer färgstarka alternativ.

toteväskor

14 snygga tote-väskor från budget till lyx:

Rymliga väskor i tote-modell som passar perfekt som vardagsväska.

tote-väskor wera

Svart tote-väska med detalj som försluts med magnetknapp från Wera. Finns även i burgundy. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska little liffner

Brun tote-väska i kalvläder samt foder i bomull. Innehåller en ficka på insidanmed dragkedja från Little Liffner. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

svart tote atp atelier

En svart tote-väska utan lock, med inner- och ytterfack som rymmer en 13 tum laptop från ATP Atelier. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

beige väska arket

Beige tote-väska i oversize i fluffig återvunnen nylon från Arket. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

tote atp atelier

Mini-tote som stängs med lock och lås i ljusblå nyans från ATP Atelier. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska hm

En stor tote-väska i läderimitation, den har dubbla handtag och dolt magnetlås upptill från H&M. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska other stories

Khakifärgad tote-väska i mjuk rundad modell från & Other Stories, finns även i svart. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska åhlens

Väska i tote-modell med huvudfack som stängs med magnet samt en innerväska med dragkedja och tre innerfack från Åhléns. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

svart toteväska cos

Liten svart tote-väska i läder i avlång modell från COS. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska malene birger

Handväska i varumärkets signaturmönster. Väskan har handtag i läder. Tote-bag i storlek medium från Malene Birger. Du hittar den här (reklamlänk från Wakakuu).

toteväska aesther ekme

Rymlig tote-väska med handtag och axelrem som försluts med knapp från Aesther Ekme, den finns även i svart. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska vagabond

Tote-väska i skinn med rymlig känsla som passar alla tillfällen från Vagabond. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

toteväska malene birger

Klassisk handväska med partier i läder och mocka. Väskan har två större innerfack samt ett mindre för mindre tillhörigheter från Malene Birger. Den finns här (reklamlänk från Wakakuu).

flätad toteväska arket

Flätad svart stråväska i tote-modell från Arket. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

LÄS MER:

10 plagg som ger dig 20 olika outfits

Spana in de första vårnyheterna från Wera SS21

I vår bär vi gult – 24 shoppingtips i färgtrenden

503 Service Unavailable

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: