Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Smygtitta på inspelningen av Mamma Mia 2 – då har den premiär

18 okt, 2017 
AvHelena Sjögren
I höst filmas Mamma Mia 2 både i Kroatien och London. Nu delar Pierce Brosnan med sig av en ny unik bild från inspelningen.
Annons

Nyligen blev det klart att artisten Cher kommer att dyka upp i den kommande Mamma Mia filmen som fått den passade titeln: Here We Go Again. En producent avslöjade för Daily Mail att stjärnan är produktionens ”hemliga vapen”.

Skådespelaren Pierce Brosnan har tidigare delat med sig av små glimtar från inspelningen. Bland annat tillsammans med Abban Benny Anderson i samband med inspelningen av filmens soundtrack i Air Studios i London.

Nu vill stjärnan ge fansen ännu ett litet smakprov från den pågående inspelningen.

Tillsammans med medskådespelarna Colin Firth och Stellan Skarsgård samt Benny Andersson poserar han på en Instagram-bild från inspelningsplatsen.

Den första Mamma Mia-filmen hade premiär sommaren 2008 och är baserad på Abbas klassiska musik.

I filmen medverkade skådespelare som Meryl Streep, Julie Walters, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried och Dominic Cooper. Många av skådespelarna repriserar sina roller i uppföljaren. De får sällskap av bland annat Lily James, Andy Garcia och Cher.

Premiären av Mamma Mia! Here We Go Again är planerad till den 20 juli 2018.

FOTO IBL

Läs även

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 

Annons