Farrah Fawcett och Greta Garbo.
Kändissystrar - i och utanför rampljuset
0:49

Efter reklamen: Kändissystrar - i och utanför rampljuset

(0:49)

Slå på ljud

George Michael

George Michael.

George Michael.

Foto: Sean Dempsey

George Michaels liv var omgärdat av skandaler, men några av sina finaste sidor höll artisten för sig själv fram till sin död. Först efter att Faith-sångaren gått bort kom det fram att han hade donerat miljontals kronor i hemlighet till både organisationer och privatpersoner. Bland annat ska han ha gett en främling 283 000 kronor för att personen skulle kunna betala av sina skulder. George Michael var också volontärarbetare på härbärgen, men ville inte att det skulle spridas.

Farrah Fawcett

Farrah Fawcett.

Farrah Fawcett.

Foto: Scanpix

Efter att Charlies änglar-skådespelaren Farrah Fawcett gått bort i cancer 2009 kom det fram att hon under 11 års tid hade haft en kärleksaffär med sin gamla ungdomskärlek Greg Lott. Lott och Fawcetts exman Ryan O'Neal började bråka om en värdefull Andy Warhol-tavla, och det hela slutade i rättegång.

Mikael Pernfors försvann från rampljuset – lämnade Sverige

Clark Gable

Clark Gable.

Clark Gable.

Foto: Courtesy Everett Collection

Skådespelaren Clark Gable var gift fem gånger fram till att han dog 1960, bara 59 år gammal. Hans son John Clark Gable föddes kort efter hans död, men det var först långt senare som det blev känt att Clark redan hade ett barn sedan innan. 1935 födde skådespelaren Loretta Young ett barn efter att ha spelat in en film med Hollywood-legendaren. Först efter hennes död kom det fram att Gable var barnets far.

Carrie Fisher

Carrie Fisher.

Carrie Fisher.

Foto: TT.

Carrie Fishers affär med Star Wars-kollegan Harrison Ford blev känd tidigt, men stjärnan hade affärer med andra kända och upptagna män också. Efter Fishers död kom det fram att hon som 17-åring hade haft affärer med både David Bowie och Freddie Mercury.

Bing Crosby

Bing Crosby.

Bing Crosby.

Foto: © Look and Learn / Bridgeman Images

White christmas-sångaren Bing Crosby tyckte om golf – så mycket att han inte brydde sig om vilka han spelade med. Efter hans död kom det fram att Bing hade spelat golf med några av USA:s värsta maffiagangsters, bland annat Jack ”Machine Gun” McGurn som ska ha varit en av skyttarna bakom Alla hjärtans dag-massakern i Chicago.

Svenska rockkvinnor på 80-talet – då och nu

Greta Garbo

Greta Garbo.

Greta Garbo.

Foto: Courtesy Everett Collection

Trots att Greta Garbo pensionerade sig redan vid 36 års ålder är hon fortfarande en av Hollywoods största legendarer. Hon levde sitt liv utanför rampljuset och mycket av hennes privatliv var höljt i dunkel. Det var först efter Greta Garbos död som det kom fram att hon inte hade levt ett så ensamt och isolerat liv som många hade trott. Stjärnan ska ha haft relationer med dirigenten Leopold Stokowski och miljonären George Schlee, men också de kvinnliga skådespelarna Lilyan Tashman och Louise Brooks.

Mest läst