Annons

Annons

Roy Fares och Mattias Ljungberg öppnar kafé i Stockholm


Nu öppnar ett nytt kafé för alla fikaälskare i Stockholm. På kafét MR Cake slår stjärnkonditorerna Roy Fares och Mattias Ljungberg sina (mjöl)påsar ihop för att erbjuda Stockholm oemotståndliga bakverk.

Stjärnkonditorerna Roy Fares och Mattias Ljungberg har kombinerat sina kunskaper och på fredag öppnar deras gemensamma kafé MR Cake i A House i centrala Stockholm.

”MR Cake är ett café och konditori som bygger på vår kärlek till hantverket, där amerikansk cafékultur möter svensk fika with a twist. Förutom en massa omotståndliga bakverk kommer vi även att servera frukost, lunch och brunch i en stilfull och varm miljö”, skriver de två grundarna på kaféts Instagram.

Annons

https://instagram.com/p/BYi0pYOgJ-0/?hl=sv&taken-by=royfares

Både Roy Fares och Mattias Ljungberg har utsetts till Årets Konditor. Roy Fares har synts till flitigt i tv-rutan i program som United States of Cakes och Dessertmästarna, medan Mattias Ljungberg medverkat i tv-program, varit en del av kocklandslaget samt tagit fram den omåttligt populära semmelwrapen på Tössebageriet i Stockholm.

Dörrarna till det nya kafét MR Cake öppnar kl. 7.30 på fredagen den åttonde september. Du hittar MR Cake i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

https://instagram.com/p/BYblhPpDNf3/?taken-by=mrcake

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

Läs även:

Feminas bloggare Titti Schultz besökte invigningen: ”Fantastiska bakverk!”

(0)
(0)
Mejla

Annons


Annons


Laddar