Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gifta polisen levde trippelliv – avslöjades av fästmön och flickvännen

29 jan, 2021 
Texas-polisen Jason Collier är gift och har fyra barn med sin fru.
Men nu avslöjas hans trippelliv – när hans fästmö och flickvän kliver fram och berättar om sina relationer med polisen.
”Jag fick veta om hans andra flickvän, Kirsti, igår kväll. Han ljög för oss och våra barn, och bad oss båda att gifta oss med honom”, skriver hans exflickvän på Facebook.
Annons
4 tankevurpor som ökar risken för att kärleken dörBrand logo
4 tankevurpor som ökar risken för att kärleken dör

39-åriga polischefen Jason Collier har stängts av från sitt jobb på Stinnett polisdistrikt i Texas, efter att det kommit fram att han levt ett trippelliv.

Medan Collier har fyra barn med sin fru, så visar det sig att han samtidigt har varit förlovad med en annan kvinna, och haft en seriös relation med en tredje.

Det har hans exflickvän Cecily Steinmetz som nu går ut i ett numera viralt inlägg på Facebook och berättar om polisens fulspel.

”Polischefen Jason Collier lever ett dubbel/trippelliv. Jag var hans flickvän tills igår. Han ljög för mig och visade mig fejkade anulleringsdokument när jag upptäckte att han var gift. Jag fick veta om hans andra flickvän, Kirsti, igår kväll. Han ljög för oss och våra barn, och bad oss båda att gifta oss med honom”, skriver Cecily på Facebook.

Fler kvinnor kliver fram efter anklagelserna mot polisen

Cecily Steinmetz fortsätter med att konstatera att hon tycker att Collier är en dålig förebild för samhället han ska beskydda, då han brukade köra bort till henne under sina polisskift – trots att hon bodde en timme bort.

Annons

”Vi kom precis tillbaka från semester i Taos på söndagen – samtidigt så sa han till sin andra flickvän att han jobbade i Portland”, skriver hon.

Det var efter att Cecily lagt upp bilder med Jason på Facebook som hans andra flickvän Kristi Shaffer upptäckte detta, och skrev till Cecily. Kristi berättade att hon och Jason var förlovade sedan i december.

Cecily berättar i Facebook-inlägget att Jason fått lära känna hennes barn och hennes familj – och att han sagt att han ville gifta sig med henne.

”Han har uppenbarligen ingen etik eller moral. Han har inte bara sårat mig, han har sårat mina barn med sina lögner. Nu är det slutvalsat, Jason”, skriver hon.

Läs mer:

Annons