Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Fästmannen dog dagen de skulle gifta sig – nu är hon gravid

23 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Det skulle bli Kate Quilligans lyckligaste dag, men bröllopsdagen blev en mardröm när hennes blivande make omkom i en bilolycka.
Efter den sorgliga tragedin kom nästa vändning – Kate är gravid med sin döda kärleks barn.
”Min Miley kunde inte lämna mig ensam på jorden så han välsignade mig med vår egna lilla mirakelbebis”, berättar hon.
Annons
Så stöttar du någon i sorgBrand logo
Så stöttar du någon i sorg

Den 21 augusti skulle Kate Quilligan gifta sig med fästmannen Myles ”Miley” Harty – men drömmen om det perfekta bröllopet förvandlades till en mardröm. På väg till ceremonin var Harty med om en allvarlig bilolycka och omkom innan han hann gifta sig med sin kärlek. Han blev bara 20 år gammal.

Mitt i sorgen efter blivande makens död fick den förkrossade bruden ett oväntat besked, som hon ser som ett tecken från kärleken på andra sidan. Det visade sig nämligen att hon var gravid med Myles bebis.

”Min Miley kunde inte lämna mig ensam på jorden så han välsignade mig med vår egna lilla mirakelbebis. Jag kan inte vänta på att få hålla min bebis i min famn. Du gav mig alltid det bästa, och du fortsätter välsigna mig med det bästa”, skriver hon på Facebook, skriver The Irish Sun.

Annons

Hon fortsätter:

”Jag lovar att jag ska göra dig stolt älskling och göra mitt allra bästa. Älskar dig och vår blivande mirakelbebis. Jag kommer nu alltid få en bit av dig, min Myley”.

Änkans ord till kärleken efter en månad

En månad efter dödsolyckan skriver Kate också om sorgen över att ha förlorat sitt livs kärlek på vad som skulle varit deras bröllopsdag.

”En månad i himlen idag min ängel. Du krossade mitt hjärta för första gången någonsin för en månad sedan när Gud kallade dig till himlen. Vad skulle jag inte ge för att få tillbringa en sista dag med dig. Du var mitt allt och mer. Jag kan inte acceptera att du inte kommer hem till oss. Men du visste att jag behövde något för att ta mig igenom de svåra dagarna så du gav det till mig – vår mirakelbebis. Jag visste att du inte bara kunde lämna mig, så du lämnade en del av dig”.

Annons